Ebru Gündeş'in evlilik hayatı her zaman hayranlarının ilgisini çekmişti. İddialara göre Ebru Gündeş'in Murat Özdemir ile yaptığı evliliğe dair yeni gelişmeler de merak ediliyor ve detaylar araştırılıyor. Peki, Ebru Gündeş Murat Özdemir ile evlendi mi? Ebru Gündeş kaç kez evlendi, eski eşleri kim? İşte ayrıntılar... 

Ebru Gündeş kaç kez evlendi, eski eşleri kim?

49 yaşındaki sanatçının ilk evliliği 1990 yılında Hamdi Vardar ile olmuş, ancak bu birliktelik kısa süre sonra sona ermişti. Ardından 2002 yılında Ömer Durak ile ikinci kez evlenen Gündeş, bu evliliğini de kısa sürede sonlandırmıştı. Üçüncü evliliğini ise 2010 yılında Reza Zarrab ile yapan sanatçının bu evliliği de 2021 yılında olaylı bir şekilde sona ermişti.

Ebru Gündeş'in son aşkıyla ilgili iddialar ise 2023 yılının Aralık ayında ortaya atılmıştı. 37 yaşındaki Murat Osman Özdemir ile başlayan ilişkileri, çift arasındaki 12 yaş farkıyla da gündeme gelmişti. Özdemir'in daha önce Selin Kabaklı ile evli olması ve boşanma sürecinde bulunması da ilişkiyi magazin basınında daha da ilgi çekici hale getirmişti.

Ebru Gündeş Murat Özdemir ile evlendi mi?

Son gelişmeler ise iddiaların ötesine geçerek, Ebru Gündeş'in Dubai'de sessiz sedasız bir şekilde Murat Osman Özdemir ile evlendiği yönünde. Ünlü ses sanatçısı ve yazar Onur Akay'ın yaptığı açıklamalar, bu iddiaları doğrular nitelikte. Akay'a göre çift, Dubai'de dünyaevine girmiş ve balayı için Körfez Turu planları yapmaktadır.

Ancak iddialar bununla sınırlı değil. Akay, Murat Özdemir'in Ebru Gündeş için önceki eşine boşanma davası açtığını ve baskı uygulayarak anlaşmalı bir şekilde boşanma sürecini tamamladığını belirtiyor. Ayrıca, Ebru Gündeş'e yapılan lüks evlilik teklifinin aslında Murat Özdemir tarafından yapıldığı iddia ediliyor.

Bu gelişmelerle birlikte, Ebru Gündeş'in dördüncü evliliğiyle ilgili merak ve tartışmalar da doruk noktasına ulaşmış durumda. Magazin basını ve sevenler, çiftin bu evlilikle birlikte nasıl bir hayat süreceğini ve gelecekte ne gibi sürprizlere imza atacaklarını heyecanla bekliyor.