Cemre Baysel'in Cesur Pozlarına Beğeni Yağdı Cemre Baysel'in Cesur Pozlarına Beğeni Yağdı

Başarılı oyuncu Merve Dizdar, sevenlerini heyecanlandıran bir haberle gündeme geldi. Ünlü oyuncu, birlikte olduğu sevgilisiyle evlilik kararı aldı. Peki, Merve Dizdar kim ile evleniyor? Dizdar  nerede ve ne zaman evlenecek? İşte detaylar...

Ünlü oyuncu Merve Dizdar, üç yıl önce boşandığı meslektaşı Gürhan Altundaşar’dan sonra, yeni bir evlilik haberiyle gündemde. Cannes Film Festivali'nde 'Altın Palmiye' ödülünü kazanan Dizdar, son zamanlarda özel hayatıyla dikkat çekiyor.

Başarılı oyuncu, 10 aydır aşk yaşadığı Cihan Ayger ile evlilik kararı aldı. Dizdar, geçtiğimiz yıl 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sosyal medya üzerinden sevgilisi Cihan Ayger ile olan ilişkisini duyurmuştu. Şimdi ise çift, ailelerinin ve yakın dostlarının katılacağı sade bir törenle yarın dünyaevine girecek.

Geçtiğimiz nisan ayında Cihan Ayger’in doğum gününü sosyal medyada paylaştığı duygusal bir mesajla kutlayan Dizdar, sevgilisine olan hislerini şu sözlerle ifade etmişti: "Canım Cihan, hayatıma neşe kattığın için çok mutluyum. Seninle olmak büyük bir şans. İyi ki varsın." Dizdar, önceki ilişkisini 2021 yılında tek celsede sonlandırmıştı. Şimdi ise hayatına yeni bir sayfa açan oyuncu, Cihan Ayger ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.

Nikahın detayları hakkında henüz fazla bilgi paylaşılmasa da, Merve Dizdar’ın düğününde nasıl bir gelinlik giyeceği ve kimlerin şahitlik yapacağı merak konusu oldu.

Cihan Ayger kimdir?

Cihan Ayger, İstanbul'da ikamet eden bir isimdir. Yıldız Teknik Üniversitesi'nden 2010 yılında Kimya bölümünden mezun olmuştur. Mezuniyetinin ardından metal sektöründe 3 yıl boyunca satış uzmanı olarak çalışmıştır. Daha sonra 2013 yılında farklı bir şirkette satış ve teknik servis uzmanı olarak görev almış ve genel endüstri ve bayii sorumluluğunu üstlenmiştir. Nermin Ayger'in oğlu olan Cihan Ayger, sadece iş dünyasında değil, aynı zamanda tiyatro ve sinema alanlarında da aktif bir şekilde yer almaktadır. "Biz Böyleyiz" adlı filmde "Candaş" karakteriyle sinema oyunculuğuna adım atmıştır.

 
 

Editör: Elvan Mert