Son dönemde internet kullanıcılarının dikkatini çeken isimlerden biri olan Can Kılıç Solmaz, annesi Defne Joy Foster'ın benzerliğiyle merak konusu olmaya devam ediyor. Peki, Can Kılıç kimdir, kaç yaşında? Defne Joy Foster'ın oğlu Can kılıç'ın babası kim? Can Kılıç Solmaz kimdir? İşte detaylar...

Can Kılıç Solmaz Kimdir?

Can Kılıç Solmaz, Türk oyuncu ve sunucu Defne Joy Foster'ın oğludur. Defne Joy Foster, ünlü bir oyuncu olarak tanınmış ve 2011 yılında hayatını kaybetmiştir. Can Kılıç Solmaz, annesinin ölümünden sonra annesini yalnızca 2 yaşındayken kaybetmiştir. Şu anda 13 yaşında olan Can Kılıç Solmaz, annesine olan benzerliğiyle dikkat çekmektedir.

Defne Joy Foster Kimdir?

Defne Joy Nayman Foster, 2 Eylül 1975 tarihinde Adana'da doğmuş ve Türk aktris, sunucu ve eski VJ'dir. 1990'ların televizyon dünyasında VJ olarak çalışmış ve tanınmıştır. Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Eda karakteri ile geniş kitleler tarafından tanınmıştır. Defne Joy Foster, 2 Şubat 2011 tarihinde İstanbul'da hayatını kaybetmiştir.

Defne Joy Foster'ın Hayatı

Defne Joy Foster, Hatice Nayman ve Amerikalı subay Steve Foster'ın kızı olarak dünyaya gelmiştir. Ebeveynlerinin boşanması üzerine annesiyle birlikte yaşamıştır. İzmir Alsancak Ortaokulu'nda eğitim görmüş ve İzmir Fatih Lisesi'nden mezun olmuştur. Lise eğitiminden sonra televizyon kariyerine adım atmış ve birçok müzik programında VJ olarak görev yapmıştır.

İlker Yasin Solmaz ile Evliliği ve Can Kılıç'ın Doğumu

Defnejoy

Sette görüntü yönetmeni olarak çalışan İlker Yasin Solmaz ile 2008 yılında evlenen Defne Joy Foster'ın bu evliliğinden Can Kılıç adında bir oğlu olmuştur. Aile, bir süre Assos'ta bir otel işletmiştir. Defne Joy Foster, 2010 yılında Yok Böyle Dans adlı yarışma programına katılmıştır.

Can Kılıç Solmaz'ın annesi Defne Joy Foster'ın ölümünden sonra annesine olan benzerliği ve merak edilen detaylarıyla gündeme gelmektedir.