Ankara'daki hemşehrilerimizin öne çıkardığı hususların başında Tokat ortak paydasında sinerji ve güçbirliği oluşturmak var. Baştek (Başkent Tokatlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği) Yönetimi, kıymetli Tokatlıları bir araya getirdi. Baştek Başkanı İbrahim Ocak, etkinlikleri için şu izahatı yaptı:

"25 Temmuz 2024 tarihinde BAŞTEK (Başkent Tokatlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği) olarak gerçekleştirdiğimiz Tokat Kıymetlileri buluşmasına göstermiş olduğunuz yoğun ilgi için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. 

Özellikle fahri TOKATLI olan Sincan Belediyesi Başkanımız sayın Murat Ercan olmak üzere, E. Tümgeneral Mehmet Okkan paşamıza ve tüm Tokat kıymetlilerimize bizleri onurlandırdıkları için şükranlarımızı sunarım. Bu buluşma, BAŞTEK olarak çok önemsediğimiz Tokat'ın Ankara'daki lobisini güçlendirme yolunda önemli bir adım olmuştur.

F B I M G 1722014584583Misafirlerimize yöresel lezzetlerimizden olan Tokat kebabını ikram etmekten büyük mutluluk duyduk. Ancak, kebap ocağımızın kapasitesinin sınırlı olması nedeniyle tüm Tokatlı kıymetlilerimizin tamamını ve dostlarımızı ağırlayamadık. Bu durumdan dolayı üzgünüz. İlerleyen dönemlerde daha kapsamlı etkinliklerle farklı lezzetleri sunarak bir araya gelmeyi planlıyoruz.

F B I M G 1722014574237Unutmayın, bizim için önemli olan sadece bir yemek değil, yüreğinde Tokat sevgisi taşıyan herkesi bir araya getirmektir. 

İnternet Haber Sitelerine Yeni Ziyaretçi Trafik Düzenlemesi İnternet Haber Sitelerine Yeni Ziyaretçi Trafik Düzenlemesi

"Önce Tokat!" sloganıyla yola çıktık ve bu yolda sizlerle birlikte yürümeye devam edeceğiz.  

Bizim için "ÖNCE TOKAT!" ve "TOKAT LOBİSİ"

İbrahim OCAK 

BAŞTEK Yönetim  

Kurulu Adına Başkan

Muhabir: Emel Tekbaşoğlu Sürer