’Bizim Çocuklar’ dijital dünyadan uzak, doğada 3 gün geçirdi ’Bizim Çocuklar’ dijital dünyadan uzak, doğada 3 gün geçirdi

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nde 2024-2025 eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Özdemir mesajında; Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin son yıllarda en çok tercih edilen üniversiteler arasında yer aldığına dikkati çekerek, “Niğde’miz ve üniversitemiz için gurur kaynağı olan bu yükselişte, üniversitemizin ülkemizde ve dünya genelinde akademik başarı grafiğinin artmasının payı büyüktür. Kentimizin kabuğunu kırarak, büyüyüp gelişmesinin ve adeta bir üniversite şehri olmasının da bu başarıda önemli payı var. Üniversitemizin eğitim- öğretim faaliyetleri açısından Türkiye’de ve dünya genelinde önemli başarılara imza atmasına paralel olarak Niğde’mizin de hem şehircilik hem de sosyal, kültürel ve sportif alanlardaki faaliyet ve yatırımlar bakımında bölgesinde en çok dikkat çeken bir şehir haline gelmesi, gençlerimizin Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’ne ve güzel kentimiz Niğde’ye olan ilgisinin artmasına katkı sağlamıştır” dedi. Belediye Başkanı Emrah Özdemir, mesajında Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin elde ettiği akademik başarılardan dolayı başta Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu olmak üzere tüm akademik ve idari personele teşekkür ettiğini de belirtti.

Kurulduğu 1992 yılından bu yana sürekli bir büyüme ivmesi yakalayan Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin akademik ve fiziki olarak büyümesinden ve gelişmesinden gurur duyduklarını anlatan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, huzurlu ve sosyal bir kent olan Niğde’de üniversite öğrencilerinin, yükseköğretim hayatlarını mutlu bir şekilde tamamlamalarına yönelik başlattıkları faaliyet ve yatırımları artırarak devam ettireceklerini kaydetti.

2024- 2025 eğitim ve öğretim yılının tüm öğrencilere ve ailelerine hayırlı olmasını dileyen Başkan Özdemir, “Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’ni tercih ederek, ilimize gelen tüm öğrencilerimize hoş geldiniz diyor, akademisyenlerimizin ve öğrencilerimizin başarılarla dolu bir eğitim-öğretim dönemi geçirmelerini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: iha