Haber-Foto: Mustafa Işık

İyi Parti İl Başkanı Hakan Karagöllü’nün istifasının ardından Genel Merkezin atamasıyla göreve başlayan Erkan Er, düzenlediği kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Düzenlenen kahvaltı programına Merkez İlçe Başkanı Arif Er, Zile İlçe Başkanı Ali Güreşçi, Sulusaray İlçe Başkanı Duran Söylemez, İlçe Başkanı Ayşegül Karabey ve eşi Bülent Karabey, Almus İlçe Başkanı Yusuf Karaca, Niksar İlçe Başkanı Abdullah Müleci, Yeşilyurt İlçe Başkanı Özkan Baygüneş ve Erbaa İlçe Başkanı Fatih Sönmez yanı sıra çok sayıda basın mensubu katıldı.

Erkan Er (1)

“TOKAT HALKINA HİZMETKÂR OLMAYA, ONLARIN GÖNÜLLERİNİ KAZANMAYA TALİBİZ”

İyi Parti Tokat İl Başkanı Erkan Er, “İyi Parti, Türk halkının ihtiyaçları ve talebi doğrultusunda cesurlar hareketi olarak genel başkanımız Sayın Meral Akşener önderliğinde Türkiye’nin geleceğine dair bir vizyonla hareket etmek üzere bir siyasi hareket olarak doğmuştur. Özellikle ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere en büyük armağanı ve mirası olan cumhuriyetin 100. yılında genel merkezimizin belli de belirlediği politikalar doğrultusunda cesurlar hareketinin yılmaz birer ferdi olarak buradayız ve burada. Ve her yerde olmaya da devam edeceğiz. İyi Parti kurulduğu bugünden günden bugüne Türkiye’nin sorunlarına çözüm odaklı bir yaklaşımı benimseyerek toplumsal uzlaşıyı teşvik etmiştir. Bizler de görevi daraldığımız bugünden itibaren partimizin politikaları doğrultusunda Tokat’ımızın ve Tokatlıların maddi manevi değerlerine sahip çıkarak sorunlarına çözüm odaklı bir yaklaşımı benimseyerek toplumsal uzlaşıyı teşvik için onların hizmetinde ve emrinde olacağız. Hiçbir siyasi ayrım gözetmeden bütün halkın hizmetkârı olmaya, Tokat halkına hizmetkar olmaya, onların gönüllerini kazanmaya talibiz. İlimizin bünyesinde barındırdığı potansiyelin ortaya çıkması için çok çalışacak ve daha refah büyük Tokat için birlikte mücadele edeceğiz. Bütün Tokatlıları bu kutlu yürüyüşte aramızda görmekten onur duyarız. İlimizin güzellikleri, zengin kültürel mirası, değerli insanlarıyla birlikte yerel sorunlarını, potansiyelini daha yakından tanımak, çözüm üretmek, ilimizi daha yaşlanır bir yer haline getirmek, ilimizi bölgemizin parlayan yıldızı olması için gayret göstereceğiz. Unutmayarak ki siyaset bir bayrak yarışıdır. Bayrağı, şerefle taşımak ve devretmek çok önemlidir. İyi Parti Tokat İl ve tüm teşkilatlarımın çeşitli kademelerinde görev almış eski yöneticilerimizin her birine şahsım ve partimizin adına şükranlarımızı sunar, kendilerine göstermiş oldukları medeni cesaretlerden dolayı ayrıca kutluyoruz. Genel başkanımızın, Genel Merkez yöneticilerimizin ve tüm teşkilatlarımızın kıymetli destekleriyle daha güçlü ve daha aziz ve daha yaşanabilir bir Tokat için birlikte el ele, gönül gönüle çalışacağız.” dedi.

Erkan Er (0)

20 ARALIK'A KADAR BAŞVURULAR SÜRECEK

2024 yılı Mart ayında yapılacak olan Mahalli İdareler seçimine yönelik aday çalışmaları hakkında da bilgiler veren Er, “20 Aralık'a kadar aday adayı başvuruları sürecek, daha süremiz var. Onun için biraz daha bekleyelim. Daha güzel adaylarla, kazanmak için yola çıkacağız inşallah kazanacağız." açıklamasında bulundu.