Haber: Mustafa Işık (Haber Haber)

Entübe edilen Reha Muhtar'dan yeni haber geldi! Entübe edilen Reha Muhtar'dan yeni haber geldi!

CHP Tokat Merkez İlçe Başkanı Aytekin Ayan, son zamanlarda Tokat’ta artan "Tek Yol Şeriat" yazılarına dikkat çekti. Aytekin Ayan’ın Hürsöz’e yaptığı açıklamanın ardından, bu yazılar belediye ekiplerince silindi.

Beş gün önce Tokat Hürsöz’e konuşan Ayan, "Tek Yol Şeriat" yazılarına tepki göstermiş ve yetkilileri göreve çağırmıştı. Ayan’ın çağrısı karşılık buldu ve görevliler tarafından duvarlar yeniden boyanarak yazılar silindi.

Başkan Aytekin Ayan’ın Girişimi Sonuç Verdi “Tek Yol Şeriat” Yazıları Silindi-1Konuya ilişkin açıklamada bulunan Ayan, şunları söyledi: “Geçtiğimiz günlerde şehrimizin en işlek yerinde duvara yazılan rejim karşıtı yazıya verdiğimiz tepki yetkililer tarafından dikkate alındı. Yazı duvardan silinerek boyandı ve eskisinden daha güzel bir görünüme kavuştu. Uyarılarımıza kulak veren Tokat Belediyesi yetkililerine çok teşekkür ediyoruz. Cumhuriyetimizin temel değerlerinden olan özgürlük ifadesi hepimiz için çok önemli. Fakat rejim karşıtı olduğu için savcılığımızın da bu konuya hassasiyet göstermesini bekliyoruz.” ifadelerine yer verdi.Aytekin Ayan-1

Editör: Mustafa Işık