"Cem Karaca'nın Gözyaşları" filmi dijital platformda izleyiciyle buluşacak! "Cem Karaca'nın Gözyaşları" filmi dijital platformda izleyiciyle buluşacak!

Fotoğraf Sanatçısı, TFGK Türkiye Fotoğrafçılar ve Gezi Kulübü Kurucusu Barış Kerim Cesur, Merzifon Belediyesi’nin davetlisi olarak 17-22 Ekim tarihlerinde Merzifon ve Amasya’da çeşitli fotoğraf etkinliklerine katıldı. Cesur, Merzifon’un doğal güzellikleri, tarihi yapıları ve halkını fotoğraflayarak bölgenin zenginliklerini kadrajına aldı. 

Fotoğraf Sanatçısı ve TFGK (Türkiye Fotoğrafçılar ve Gezi Kulübü) Kurucusu Barış Kerim Cesur, Merzifon Belediyesi’nin daveti üzerine Merzifon’a gelerek ilçede bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Beş gün süren ziyaretinde Cesur, Merzifon'un tarihi eserlerini, esnafını ve çeşitli sokaklarını fotoğrafladı. 20 Ekim Pazar günü Akif Gülle Kültür Merkezi’nde düzenlenen söyleşi programında fotoğraf severlerle bir araya gelen sanatçı, aynı gün düzenlenen foto safari etkinliğine de katıldı. Ziyaretinin ardından 21 Ekim’de Amasya’ya geçen Cesur, Amasya merkezde de tarihi yapıları ve yerel esnafı fotoğrafladı. İl Kültür ve Turizm Müdürü Bilal Eken ile Amasya Valiliği’nde İl Koordinasyon Planlama Müdürü Muammer Akgün’ü ziyaret eden Cesur, akşam saatlerinde şehirden ayrıldı.

Cesur, ziyaretini değerlendirdiği açıklamasında, “Merzifon ve Amasya’da oldukça verimli bir süreç geçirdik. Hem fotoğraflar hem de radyo programlarımızla halkla buluşma fırsatı yakaladık. Özellikle insanların doğal pozlar vermesi fotoğraf çekimlerimizi çok keyifli hale getirdi. Merzifon ve Amasya halkına teşekkür ediyorum, umarım gelecekte TFGK olarak Amasya’da daha büyük etkinliklerle buluşuruz,” ifadelerini kullandı. 


 

Editör: Elvan Mert