Cilt sağlığını koruyan yaşlanma karşıtı yöntemler! Cilt sağlığını koruyan yaşlanma karşıtı yöntemler!

Usta oyuncunun, geçirdiği kalp krizi sonucunda vefat ettiği bildirildi. Temel’in, daha önce de kalp krizi geçirdiği ve kalbine stent takıldığı öğrenildi. Oyuncunun vefat haberini menajeri Meriç Esener sosyal medya üzerinden duyurdu. 

Sete hazırlanırken kalp krizi geçirdi!

Usta oyuncu Tekin Temel, dizi setine gitmek için hazırlık yaptığı sırada kalp krizi geçirdi. Daha önce kalp krizi atlatmış olan oyuncunun, sabah saatlerinde yaşanan bu ani rahatsızlığı sonucu kurtarılamadığı belirtildi. Tekin Temel'in cenaze namazı, ikindi vaktinde Ataşehir Refiye Soyak Camisi’nde kılındıktan sonra toprağa verilecek. 

Taziye mesajları!

Film Sanayii ve Tüm Sanatçıları Güçlendirme Vakfı (Film-San), Tekin Temel’in vefatı üzerine bir mesaj yayımlayarak, “Değerli oyuncu Tekin Temel’in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz” ifadelerine yer verdi. Menajeri Meriç Esener ise, "Çok üzgünüm. Oyuncum Tekin Temel bu sabah hayata gözlerini yumdu. Ailesinin ve sevenlerinin başı sağ olsun" dedi.

Tekin Temel’in kariyeri!

Oyuncu Tekin Temel  24 Haziran 1968’de Manisa’nın Akhisar ilçesinde doğdu.  Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden 1996 yılında mezun oldu. Kariyeri boyunca birçok dizi ve filmde başarılı performanslara imza atan, sektördeki 30 yılı aşkın kariyerinde sinema ve tiyatro sahnelerinde de kendisini gösteren oyuncu, "Ezel", "Acı Hayat", "Böyle Bitmesin" ve "Abuzer Kadayıf" gibi önemli projelerde de yer aldı. Tekin Temel’in beklenmedik ölümü, sanat camiasında büyük üzüntü yarattı.
 
 

Editör: Elvan Mert