Hollanda başbakanı Mark Rutte kimdir, kaç yaşında? Hollanda kim yönetiyor? Mark Rutte evli mi? Hollanda başbakanı Mark Rutte kimdir, kaç yaşında? Hollanda kim yönetiyor? Mark Rutte evli mi?

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Sancaktepe Belediye Başkan adayı olarak belirlediği Alper Yeğin, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde büyük bir merak konusu haline geldi. Peki, Alper Yeğin kimdir, kaç yaşında, nereli? CHP İstanbul Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Alper Yeğin eşi kim? İşte detaylar...

Alper Yeğin kimdir?

Alper Yeğin, İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde 1984 yılında doğmuş ve o günden bu yana bu bölgede yaşamını sürdürmektedir. İşadamı, siyasetçi ve yerel yönetim uzmanı olarak tanınan Yeğin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) bağlı Metro İstanbul A.Ş'de üst düzey yönetici olarak görev yapmış ve aynı zamanda İBB'nin iştiraklerinden biri olan İSTAÇ A.Ş'de danışmanlık yapmıştır. Siyaset ve yerel yönetim alanında uzmanlaşmış olan Yeğin, Sancaktepe Belediye Başkan adaylığıyla dikkatleri üzerine çekmektedir.

Alper Yeğin kaç yaşında?

Alper Yeğin, 2024 yılı itibarıyla 40 yaşında olacaktır.

Sancaktepe halkı, 31 Mart yerel seçimlerinde Alper Yeğin'e büyük bir ilgi gösteriyor. Yeğin'in Sancaktepe Belediye Başkan adaylığı, ilçenin geleceği için önemli bir adım olarak görülüyor.