Evrim Akın İle Ev Gezmesi bu hafta, arabesk-fantezi müziğin sevilen yorumcusu, başarılı şarkıcı Pınar Dilşeker'in evine konuk oluyor. Peki, Pınar Dilşeker kimdir, kaç yaşında, nereli? Pınar Dilşeker neden sahnelerden uzak kaldı? Şarkıcı Pınar Dilşeker evli mi, çocuğu var mı? Pınar Dilşeker kimdir, şarkıları neler? İşte detaylar...

Evrim Akın Pınar Dilşeker (13)

Pınar Dilşeker kimdir?

90'lı yıllara duru güzelliği ile damga vuran şarkıcılar arasında yer alan Pınar Dilşeker, uzun bir aradan sonra Evrim Akın il Ev Gezmesi programı vesilesi ile ekranlara döndü.
Adeta yıllara meydan okuyan Pınar Dilşeker Şinanari şarkısıyla kalpleri kazanmıştı.
Bir süredir gözlerden uzak yaşayan Dilşeker sevenleri ile sadece sosyal medya üzerinden iletişimdeydi.
Bu pazar Evrim Akın'a evinin kapılarını açan Dilşeker, yeni sürprizlerle sevenlerinin karşısına çıkma ihtimali olduğunun da müjdesini verdi.

Evrim Akın Pınar Dilşeker (4)

Pınar Dilşeker kaç yaşında?

Ünlü şarkıcı Pınar Dilşeker 25 Temmuz 1972'de dünyaya geldi. 52 yaşına girecek.
Kariyerine konservatuvar eğitimiyle adım atan Dilşeker, müzik dünyasına adını altın harflerle yazdırdı.

Pınar Dilşeker şarkıları neler?

"Şinanari" adlı şarkısıyla 1990'larda çıkış yakalayan sanatçı, sahne performansıyla ve özgün tarzıyla dikkatleri üzerine çekmişti.
Pınar Dilşeker'in hayatı sadece müzikle sınırlı değil. İbrahim Tatlıses'in "Allahım Neydi Günahım" adlı klibinde rol almasıyla da tanınan Dilşeker, özel hayatında da bazı dönemeçler yaşadı.

Evrim Akın Pınar Dilşeker (8)

Pınar Dilşeker evli mi, çocuğu var mı?

Dilşeker iş adamı Çetin Yılmaz ile yaptığı evliliği şiddet nedeniyle sonlandırdı.
Bu birliktelikten Mert Ali adında bir oğlu dünyaya geldi ve annesinin en iyi arkadaşı oldu.
Pınar Dilşeker Eski Zonguldakspor başkanı İsmail Recai Şanlı ile nişanlandı. Tatil için Milano'nun yolunu tutan ikili, romantik anlarını bu kez Piazza Duomo'da objektif karşısında ölümsüzleştirdi.
Pınar Dilşeker, sosyal medya hesaplarından paylaştığı karelerde "Milano masalı" notunu düşerek mutluluğunu takipçileriyle paylaştı.
Dilşeker'in hayatında yeni bir sayfa açıldığına dair bu işaretler, sevenlerini heyecanlandırıyor. Sanatçının müzik kariyeri kadar renkli ve dolu dolu geçen özel hayatı da takipçileri tarafından ilgiyle izleniyor.
İlerleyen günlerde Pınar Dilşeker ve İsmail Recai Şanlı çiftinin düğün haberini bekleyen hayranları, bu mutlu birlikteliğin her zaman gülümseyerek devam etmesini diliyor.