Tokat Milletvekili, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Dt. Cüneyt Aldemir, Ak Parti Tokat İl Başkanlığı Yöneticisi Fatih Yurttaş’la birlikte gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

            Tokat Hürsöz Gazetemiz İmtiyaz Sahibi İhsan Uluözlü ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüz Fatih Kılıç ile sohbet eden Tokat Milletvekili Cüneyt Aldemir, şehre dair hizmetlerin takibinde iken, şehrin beklentilerine tercüman olan yayıncılıktan ötürü kıymetli bulduğunu belirtti.

Okullarda Temizlik Krizi: Personel Eksik, Veliler Tedirgin! Okullarda Temizlik Krizi: Personel Eksik, Veliler Tedirgin!

Whatsapp Image 2024 08 21 At 15.40.48YHT YILDIZELİ DURAĞI AÇILACAK

            Tokat Milletvekili Cüneyt Aldemir, Tokatlının gündeminde olan ulaşım konuları arasında Yüksek Hızlı Tren (YHT) Yıldızeli durağının Ağustos ayı sonu yahut Eylül ayının ilk haftası içinde açılacak aşamaya geldiğinin bilgisini paylaştı. Tokat ile ilgili her konuda ilgili Bakanlıklar nezdinde görüşmeler yapmakta olduklarını belirten Aldemir, YHT Yıldızeli durağının açılmasıyla birlikte Tokat’tan Yıldızeli’ne ulaşmakta Çamlıbel Tüneli’nin 2025 yıl yatırım programına alınması hususunda civar illerin Milletvekilleriyle birlikte talepte bulunduklarını, olumlu sonuç alındığını, Ulaştırma Bakanı’nın bu yönde talimat verdiğini dile getirdi.

Whatsapp Image 2024 08 21 At 16.07.26

Muhabir: Mustafa Işık