Haber: Mustafa Işık

Başkan Kiriş, “Niksar Belediyespor Genç Kadrosuyla Sahaya Çıkacak” Başkan Kiriş, “Niksar Belediyespor Genç Kadrosuyla Sahaya Çıkacak”

Merkür Jet Erbaaspor Teknik Direktörü Ahmet Cingöz, kulübün Instagram hesabından yaptığı açıklamada, Erzurum'da gerçekleştirilen kamp sürecini değerlendirdi. Cingöz, takımın ilk etap kampına ağırlıklı olarak alt yapı oyuncularıyla katıldıklarını ve bu süreçte fiziksel yüklemeler yaptıklarını belirtti. İkinci etapta ise transfer ettikleri bazı oyuncuların fiziksel olarak hazır olmaması nedeniyle güç ve kuvvet çalışmaları yaptıklarını ve bu esnada oyun felsefelerini oyunculara empoze etmeye çalıştıklarını ifade etti.

"Transferlerin Geç Katılması Planlarımızı Sekteye Uğrattı"
Teknik Direktör Cingöz, transferlerin geç katılmasının planlarını aksattığını ancak oyuncuların gösterdiği çalışma arzusu ve istekliliğin kendisini memnun ettiğini söyledi. "Transferlerimiz devam ediyor ve belirlediğimiz oyuncuları takıma kazandırmak adına Sportif Direktörümüz, yöneticilerimiz ve başkanımız sayın Halis Din'in yoğun çaba içerisinde olduğunu görüyoruz. En kısa zamanda transferlerin gerçekleşeceğine inanıyorum." diyen Cingöz, transfer sürecinin yakın zamanda tamamlanacağına olan inancını dile getirdi.

"Erbaaspor'u Hak Ettiği Yere Taşımak İstiyoruz"
Cingöz, son olarak Erbaaspor'u hak ettiği yere taşımak için teknik ekip olarak bir aile ortamı yakalamak istediklerini vurguladı. Takımın başarısı için birlikte hareket ederek hedeflerine ulaşacaklarına inandığını belirten Cingöz, taraftarlara destekleri için teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.Ekran Alıntısı-40

Editör: Mustafa Işık