Trabzonspor eski başkanı Mustafa Şamil Ekinci hayatını kaybetti Trabzonspor eski başkanı Mustafa Şamil Ekinci hayatını kaybetti

Haber: Mustafa Işık

Merkür Jet Erbaaspor Teknik Direktörü Ahmet Cingöz, kulübün sosyal medya hesaplarına değerlendirmelerde bulundu. Cingöz, Bucaspor 1928 maçının ardından Karacabey Belediyespor karşılaşmasına odaklandıklarını belirtti. 7 Eylül'de oynanan Karacabey Belediyespor mücadelesinde futbolcularının sahada gösterdiği performanstan son derece memnun olduğunu ifade eden Cingöz, oyuncularının istek ve arzusuyla Erbaaspor'un gücünü bir kez daha ortaya koyduğunu vurguladı.

Cingöz, takımın sadece bugünü değil, geleceği de inşa edecek bir karaktere sahip olduğunu dile getirdiği açıklamasında, “Futbolcularımın ortaya koyduğu mücadele beni fazlasıyla gururlandırdı. Sahada gösterdikleri istek ve arzuyla Erbaaspor’un ne kadar güçlü bir takım olduğunu bir kez daha gösterdiler.” dedi.

"Hakem Hataları Düşündürücü Boyutta"
Cingöz, son iki maçta yaşanan hakem hatalarına dikkat çekti. Karacabey Belediyespor karşısında net bir golün sayılmadığını ve açık bir penaltının hakemler tarafından görmezden gelindiğini belirten deneyimli teknik adam, bu hataların toplamda 6 puan kaybına yol açtığını söyledi. Cingöz, hakem hatalarıyla ilgili olarak da, “Üst üste iki maçta yaşadığımız hakem hataları düşündürücü boyutlara ulaştı. Karacabey Belediyespor maçında da net bir golümüz verilmedi ve çok açık bir penaltı kararına rağmen hakemler oyunu devam ettirdi. Bu hatalar, ne yazık ki iki maçta toplam 6 puanımızın kaybolmasına neden oldu.” değerlendirmesinde bulundu.

"TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig İçin VAR Sistemi Şart"
Türk futbolunun gelişimi için TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig’de adaletin sağlanması adına VAR sisteminin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini belirten Cingöz, adil yönetimin önemine vurgu yaptığı sözlerinde, “Türk futbolunun gelişimi için TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'in de hak ettiği dikkati görmesi gerektiğine inanıyorum. Bu liglerde de adaletin sağlanması adına VAR sisteminin bir an önce hayata geçirilmesi şarttır. Sahadaki mücadele, sadece futbolcuların değil, aynı zamanda adil bir yönetimin de ürünü olmalıdır.”diyerek TFF’ye çağrı yaptı.

"Erbaaspor Daha da Güçleniyor"
Son olarak takımının her geçen gün daha da güçlendiğini belirten Ahmet Cingöz, taraftarlara olan inancını dile getirerek, “Takımımızın her geçen gün daha da güçlendiğini görmek, bana ve tüm camiamıza büyük umut veriyor. Taraftarlarımızın desteğiyle, Erbaaspor’u hak ettiği yerlere taşıyacağımıza olan inancım tamdır. Saygılarımla.” diyerek sözlerini tamamladı.459066941 17897116668059286 5208025536190160497 N

Editör: Mustafa Işık