Süper Lig, Premier Lig, La Liga, Serie A ve diğer tüm büyük liglere ait transfer haberlerini bulabilir gelişmeleri. Futbol, Basketbol ve diğer tüm spor dallarına ait yaşanan transfer dedikoduları, gerçekleşen transferler son dakika transfer haberleri neler? 23 Haziran 2024 Transfer Haberlerinde kimler konuşuluyor? İşte, detaylar...

23 Haziran 2024 Transfer Haberleri 

•    Beşiktaş'ta yönetim kuruluna danışman olarak katılan Brad Friedel, Copa America için ABD'ye gitti. Friedel'ın transfer görüşmeleri yapacağı isimler arasında Villarreal'de oynayan sol bek Johan Mojica da bulunuyor. (Kaynak: SABAH)

•    Fenerbahçe, Manchester United'dan iki oyuncuyu transfer etmek istiyor. Sarı-lacivertliler, 6 numara pozisyonu için Casemiro'yu, stoper pozisyonu için ise Victor Lindelöf'ü kadrosuna katmayı planlıyor. (Kaynak: FOTOMAÇ)

•    Galatasaray, sağ bek transferi için listelerinin başında yer alan Aaron Wan-Bissaka ile anlaşma sağladı. Manchester United ile bonservis bedeli için görüşmeler devam ediyor. (Kaynak: FANATİK)

•    Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, stoper mevkiisine öncelik verdi. Bordo-mavililer, Marsilya'dan Samuel Gigot ile anlaşmaya varırken oyuncuyla görüşmelerini sürdürüyor. (Kaynak: FANATİK)

•    Galatasaray, yerli oyuncu rotasyonunu güçlendirmeyi hedefliyor. Sarı-kırmızılılar, Bodrumspor'dan Gökdeniz Bayrakdar için transfer girişimlerine başladı. (Kaynak: MİLLİYET)

Trabzonspor'dan amatör kulüplere malzeme desteği Trabzonspor'dan amatör kulüplere malzeme desteği

•    Trabzonspor, Muhammed Cham ile anlaşmaya vardı. Oyuncunun kulübüyle görüşmelerini sürdüren Trabzonspor, bonservis bedeli olarak 5 milyon euro teklif etti. (Kaynak: FANATİK)

•    Fenerbahçe, forvet transferi için listesinde yer alan Alvaro Morata ile ilgileniyor. Juventus, Roma, Manchester United ve Borussia Dortmund'un da ilgilendiği Morata'nın 12 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödemeye hazır olduklarını belirttiler. (Kaynak: SABAH)

•    Fenerbahçe, Bright Osayi-Samuel ile yeni sözleşme görüşmelerine başladı. Görüşmeler devam ederken, Jose Mourinho'nun da Osayi-Samuel'in takımda kalmasını istediği belirtildi. (Kaynak: FANATİK)

•    Galatasaray, Victor Nelsson'un sözleşmesini uzatmayı planlıyor. Sarı-kırmızılılar, Nelsson'un sözleşmesini 2 yıl daha uzatmayı hedefliyor. (Kaynak: SABAH)

Editör: Mustafa Işık