Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2024-KPSS Lisans Sınavı Alan Bilgisi oturumlarına ait temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarlarının yüzde 10'unu erişime açtı. Kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler, hukuk gibi alanlarda yapılan sınavların soruları, adayların sınav sonuçlarını değerlendirmeleri ve hazırlık süreçlerini gözden geçirmeleri için ÖSYM'nin web sitesinde yayımlandı.

Utku Bebek Dubai'den Sağlıklı Dönüyor: Zolgensma Tedavisi Başarıyla Tamamlandı Utku Bebek Dubai'den Sağlıklı Dönüyor: Zolgensma Tedavisi Başarıyla Tamamlandı

Adaylar, 2024-KPSS Lisans Sınavı Alan Bilgisi oturumlarına ait temel soru kitapçıklarına ve cevap anahtarlarına, ÖSYM’nin açık erişim sitesi üzerinden ulaşabilecekler. Başvuruda bulunan tüm adaylar, vatandaşlık numaralarını ve aday şifrelerini kullanarak, sınav sorularının tamamını görüntüleyebilirler.

Adaylar, 31 Temmuz 2024 tarihine kadar bu materyallere erişim sağlayabilecekler. Bu durum, adayların sınav performanslarını değerlendirmeleri açısından büyük bir fırsat sunuyor.

Muhabir: Esengül İşleroğlu