Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, geçirdiği burun ameliyatının ardından hastane odasından yaptığı paylaşım ile takipçilerini bilgilendirdi. Son zamanlarda özel hayatı ve kariyeri ile sık sık gündeme gelen Bastık, bu kez sağlığıyla ilgili bir adım attı. Burun ameliyatı sonrasında sosyal medyada yaptığı açıklamada, “Artık ben de sağlıklı insanlar gibi nefes alacağım” ifadelerini kullandı.

Miss Universe Türkiye 2024 Güzeli Belli Oldu Miss Universe Türkiye 2024 Güzeli Belli Oldu

Ameliyat Sonrası İlk Paylaşım

Zeynep Bastık, burun ameliyatının ardından sağlık durumuyla ilgili ilk paylaşımını hastane odasından yaptı. Bastık’ın ameliyatının estetik amaçlı olup olmadığı netleşmemekle birlikte, yaptığı açıklamalardan bu operasyonun sağlıkla ilgili bir zorunluluk olduğu anlaşılıyor. Bastık, paylaşımlarında bu sürecin onun için önemli bir değişiklik olduğunu belirterek, “Sağlıklı bir şekilde nefes almak için uzun zamandır bu ameliyatı planlıyordum” dedi.

Özel Hayatındaki Gelişmeler

Sanatçı, son dönemde boşanmasının ardından Ali Can Ayyıldız ile yeni bir ilişkiye başlamış, ancak daha sonra bu ilişki sona ermişti. Şimdilerde Bastık, Survivor’un eski yarışmacılarından Serkay Tütüncü ile aşk yaşıyor. Özel hayatındaki bu gelişmeler de sosyal medyada ve magazin gündeminde sıkça konuşuluyor.

Müzik ve Moda Tutkusu

Müzik dünyasındaki başarılarının yanı sıra Bastık, modaya ve kozmetiğe olan ilgisini de her fırsatta dile getiriyor. “Moda ve kozmetik her zaman kişisel olarak da ilgimi çeken alanlardı, bu yüzden bu dünyaların müzikle kesiştiği projelerde yer almak beni çok heyecanlandırıyor” diyen sanatçı, farklı alanlarda da kariyerine devam edeceğini sinyallerini verdi.

Muhabir: Nuray Uluözlü