"Cumhurbaşkanımız İyi ve Vefalı Birisi"
Özer, röportajda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı sevdiği dönemde yaşadığı zor süreçleri anlattı. Ünlü sanatçı, "Cumhurbaşkanımız iyi ve vefalı bir insan. Sağlık problemi yaşadığım süreçte benimle yakından ilgilendi. Bu benim için çok önemli" dedi. Özer, Erdoğan’a olan sevgisini dile getirdiği dönemde uğradığı ağır eleştirilerin ve linç kampanyasının psikolojisini olumsuz etkilediğini belirtti. "Ben insanları makam veya mevkilerine göre ayırmam. İyi mi, kötü mü diye bakarım" diyen sanatçı, menfaatçi biri olmadığını ve hayatı boyunca samimiyetle hareket ettiğini vurguladı.
"Konserlerim İptal Edildi"
Özer, samimi olarak dile getirdiği duygularının ardından aylarca süren bir psikolojik bunalım yaşadığını açıkladı. Bu süreçte konserlerinin iptal edildiğini ve sosyal medyada ağır ithamlara maruz kaldığını belirtti. Sanat dünyasındaki vefasızlıklara da değinen Özer, "Benim hayatımda nefret duygusuna yer yok. O yüzden bana yapılan bu linci anlamak mümkün değil" ifadelerini kullandı.
Gazze İçin Dua Ediyor
Röportajda ayrıca Gazze’de yaşanan olaylara da dikkat çeken Özer, her gün Gazze için dua ettiğini belirtti. Sanat camiasındaki vefasızlıklardan rahatsız olduğunu dile getiren sanatçı, insanların birbirine daha fazla sevgi ve saygı göstermesi gerektiğini söyledi.
Özer, röportajında sağlık durumu, aşk hayatı ve yeni projeleri hakkında da bilgiler vererek, hayranlarına önemli mesajlar iletti.