"TI1 - İş Portföy Para Piyasası Fonu" 108,3 milyar lira büyüklüğe ulaştı "TI1 - İş Portföy Para Piyasası Fonu" 108,3 milyar lira büyüklüğe ulaştı

Haber-Foto: Mustafa Işık

Tokat'ın köklü halı yıkama firmalarından biri olan Yumoş Halı Yıkama'nın sahibi Aydın Şirin, firmasının müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımını ve gelecekteki projelerini açıkladı. Tokat'ta halı yıkama sektöründe dikkat çeken bir başarı hikayesi yazan Şirin, başlangıçta halı yıkama fiyatlarının 40 TL olduğunu belirterek, bu fiyatın emekli ve düşük gelirli vatandaşlar için yüksek olduğunu vurguladı. Şirin, “Emekli insanlar 10 Bin TL maaş alıp 5 Bin TL’ye halı yıkama ücreti ödeyemiyor. Bu durumu fark ettik ve maliyeti minimuma indirerek kazanç kısmını üçüncü seviyeye bıraktık. Önceliğimiz müşteri memnuniyeti oldu ve sonrasında kazanç gelecektir.” dedi.Yumoş Halı Yıkama (2)Tokat'ın % 68'inin halılarını yıkamanın dört ay süren bir süreç olduğunu belirten Şirin, Tokat halkının kendilerini desteklediğini ve kendilerinin de Tokat halkını desteklemeye devam edeceğini ifade etti. Şirin, gelecekte halk günleri düzenlemeyi planladıklarını ve bu günlerde düşük gelirli vatandaşlara ücretsiz hizmet sunmayı hedeflediklerini belirtti. “Kimsenin gururuyla oynamadan, ‘gelsin yıkasın’ demek istiyoruz. Bu tür insanlara halıyı ücretsiz yıkadığımızı söylemek zor olabiliyor. Amacımız bu insanlara yardımcı olmak.” diye konuştu.Yumoş Halı Yıkama (1)Yumoş Halı Yıkama'nın çalışanlarının işine olan bağlılığı ve özverisini öven Şirin, Tokat'ta doğup büyüyen ve burada kazanç sağlayan bir işletme olarak yerel halkla olan bağlarını güçlendirdiklerini söyledi. Şirin, Tokat'ta personel bulma konusunda yaşanan zorluklara rağmen hem personellerinin hem de kendilerinin memnun olduğunu vurguladı. Sabah sekizde başlayıp akşam sekize kadar yoğun bir tempoda çalıştıklarını belirtti.Yumoş Halı Yıkama (28)Firma olarak müşteri memnuniyetini artırmak için halıların barkod sistemi ile takip edildiğini açıklayan Şirin, “Müşterilerimize halıların durumu hakkında otomatik bilgilendirme mesajları gönderiyoruz. Örneğin, ‘Sayın Mustafa Işık, halınızın beş adedi alındı. Şu kadar metrekare teslimat günü şu gündür’ şeklinde mesajlar gidiyor. Memnuniyet oranımız % 100.” dedi.Yumoş Halı Yıkama (22)Aydın Şirin, şu anda Türkiye'nin en büyük halı yıkama makinesini yaptırdıklarını ve mevcut makinenin 20 fırçalı olduğunu, siparişini verdikleri yeni makinenin ise 38 fırça olacağını belirtti. Yeni makinenin teslimatının Şubat ayında yapılacağını ve bu gelişmenin Tokat’taki en büyük halı yıkama makinesine sahip olacaklarını ifade etti.Yumoş Halı Yıkama (21)Son olarak, Yumoş Halı Yıkama’nın adresini eski sigara fabrikasının karşısında, restoran otoparkının yanında olduğunu duyuran Şirin, telefon numaralarının 0541 546 08 60 olduğunu belirtti.Yumoş Halı Yıkama (29)

Yumoş Halı Yıkama (3)Yumoş Halı Yıkama (4)Yumoş Halı Yıkama (5)Yumoş Halı Yıkama (6)Yumoş Halı Yıkama (7)Yumoş Halı Yıkama (8)Yumoş Halı Yıkama (9)Yumoş Halı Yıkama (10)Yumoş Halı Yıkama (11)Yumoş Halı Yıkama (12)Yumoş Halı Yıkama (13)Yumoş Halı Yıkama (14)Yumoş Halı Yıkama (15)Yumoş Halı Yıkama (16)Yumoş Halı Yıkama (17)Yumoş Halı Yıkama (18)Yumoş Halı Yıkama (19)Yumoş Halı Yıkama (20)Yumoş Halı Yıkama (21)Yumoş Halı Yıkama (23)Yumoş Halı Yıkama (24)Yumoş Halı Yıkama (25)Yumoş Halı Yıkama (27)Yumoş Halı Yıkama (29)Yumoş Halı Yıkama (30)

Editör: Mustafa Işık