Ünlü Alman oyuncu Wilma Elles, Türkiye'de geniş bir tanınma kazandıktan sonra önemli bir duyuru yaptı. 2008'de 'Türk Usulü' filminde rol aldıktan sonra, 2010 yılında 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinde hayat verdiği Caroline karakteriyle büyük beğeni topladı. Türk televizyon dünyasında başarılı bir kariyer sürdüren Elles, geçtiğimiz akşam bir ödül töreninde sunuculuk yaptı. Gecede eşi Mehmet Şah Çelik, çocukları Milat Göğüş, Melodi Göğüş ve küçük kızı Manolya Çelik de onu yalnız bırakmadı.

Narin'e Arkadan Sarılıp Kollarıyla Boğmuş! Narin'e Arkadan Sarılıp Kollarıyla Boğmuş!

Türk Vatandaşlığı ve Yeni İsmi

Ödül töreninde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Elles, 2016 yılında Türk vatandaşlığına geçtiğini ve adının Mücella olarak değiştiğini duyurdu. Elles, "Dikkatinizi çeken bir şey var mı? Hepimizin isimlerinin baş harfi M ile başlıyor. İnanılmaz bir tesadüf değil mi?" diyerek, aile bağlarının önemine vurgu yaptı.

Aile ve Boşanma Süreci

Wilma Elles'in, 2014 yılında nikah masasına oturduğu Arif Kerem Göğüş ile 2019 yılında boşandığı biliniyor. Boşanmanın ardından, ikizleri Milat ve Melodi'nin velayeti annelerine verilmişti. Elles, geceye ailesiyle birlikte katılmanın kendisi için büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu belirtti.

Muhabir: Nuray Uluözlü