Futbol dünyasının sevilen isimlerinden Volkan Demirel ve eşi Zeynep Sever Demirel, üçüncü çocuklarını beklediklerini açıkladı. Hatayspor'un eski teknik direktörü Volkan Demirel ile Belçika güzeli Zeynep Sever Demirel, 2010 yılında evlenmişti ve bu birliktelikten iki kız çocuğu dünyaya gelmişti. Ancak son dönemde çiftin boşanacaklarına dair söylentiler gündeme gelmişti. Tüm bu iddialara rağmen çift, ailelerine yeni bir birey katılacağını duyurarak mutluluklarını paylaştı.

Boşanma İddialarını Yalanladılar

Son zamanlarda Volkan ve Zeynep Demirel çiftinin evliliklerinde sorunlar yaşadıkları ve boşanacakları yönünde haberler basında yer almıştı. Ancak Volkan Demirel, bu iddiaları net bir şekilde yalanlayarak, evliliklerinde zaman zaman yaşanan anlaşmazlıkların doğal olduğunu belirtti. Demirel, "Bazen (çoğu evlilikte olduğu gibi) tartışıyoruz, anlaşamıyoruz. Fakat boşanma davası açtığımız yönündeki haberler doğru değil. Şu an karşılıklı sabah kahvemizi içiyoruz" diyerek bu söylentilere son noktayı koymuştu. Zeynep Sever Demirel ise 19 yaşında Volkan Demirel ile tanıştığını, beraber büyüdüklerini ve her evlilikte olduğu gibi kendi ilişkilerinde de zaman zaman fikir ayrılıkları yaşandığını ifade etti. Ancak, boşanma iddialarının gerçeği yansıtmadığını, bu tür haberlerin ailelerini ve özellikle çocuklarını olumsuz etkilediğini vurguladı.

Manisa'da korkutan deprem! Manisa'da korkutan deprem!

Aileye Yeni Bir Birey Katılıyor

Bu söylentilerin hemen ardından Demirel çiftinden güzel bir haber geldi. Zeynep Sever Demirel, sosyal medya üzerinden hamile olduğunu duyurarak, "Fırında bir şey pişiyor" notuyla karnının belirginleştiği bir fotoğraf paylaştı. Bu mutlu haber, çiftin boşanma iddialarına adeta bir yanıt niteliği taşıyor. Çiftin üçüncü kez anne-baba olacaklarını duyurması, hayranları tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.

Volkan ve Zeynep Demirel çifti, ailelerine katılacak yeni birey ile mutluluklarını perçinlerken, evliliklerindeki sağlamlığı da gözler önüne seriyor. Çiftin bu heyecanı, sosyal medyada da büyük yankı uyandırırken, hayranları bu mutlu aileye en iyi dileklerini iletmeye devam ediyor.

Muhabir: Esengül İşleroğlu