Vivense kimin, sahibi kim? Vivense ne zaman kuruldu? Vivense ne üzerine hizmet veriyor? Vivense neden gündemde? İşte detaylar...

Vivense Kimin, Sahibi Kim?

Vivense, 2013 yılında Kemal Erol tarafından kurulmuştur. Kemal Erol, Türkiye'nin önde gelen e-ticaret ve mobilya sektöründe tanınmış bir girişimcisidir. Şirket, kısa sürede Türkiye'nin en büyük mobilya ve ev dekorasyonu e-ticaret platformlarından biri haline gelmiştir.
Şirketin kurucu ortağı ve 11 yıllık CEO'luğunu yapan Kemal Erol 2023 yılında hissedar olarak ve ana şirketin Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev almaya devam etmektedir.

Vivense Ne Zaman Kuruldu?

Vivense, 2013 yılında İstanbul'da kurulmuştur. Kuruluşundan bu yana hızla büyüyen şirket, Türkiye'nin birçok şehrinde showroomlar açarak fiziksel mağaza deneyimini de müşterilerine sunmaktadır.

Akbank müşterilerine kötü haber! Akbank müşterilerine kötü haber!

Vivense Ne Üzerine Hizmet Veriyor?

Vivense, mobilya ve ev dekorasyonu alanında hizmet vermektedir. Geniş ürün yelpazesi ile oturma odası, yatak odası, yemek odası, ofis mobilyaları, aydınlatma, tekstil ürünleri ve ev aksesuarları gibi birçok kategoride müşterilerine kaliteli ve modern ürünler sunmaktadır. Vivense, hem online hem de fiziksel mağazaları aracılığıyla müşterilere hizmet vererek, alışveriş deneyimini en üst düzeye çıkarmayı hedeflemektedir. Vivense Belçika, Hollanda ve Lüksemburg'da da hizmet veriyor.

Vivense Neden Gündemde?

Vivense, son dönemde bir müşterinin iddiaları üzerine gündeme geldi. 1 ay önce evlenen Emine Sürücü, Vivense tarafından 220 bin TL dolandırıldığını iddia ederek: ''7 ay önce sipariş verdim. Bizi mağdur ediyorlar. Kıyafetlerim çöp poşetinin içinde. Mağaza çalışanı bizden habersiz siparişi iptal edip iade bedelini kendi cebine atıp kaçıyor. Vivense genel merkezine söylememize rağmen hiçbir şekilde geri dönüş yapılmadı, paramı iade edilmedi'' dedi.

Bu şikayet sosyal medyada viral olunca kullanıcılar, "Vivense mi dolandırdı Mağaza çalışanı mı?", "Teslimden önce para mı ödenir siz de bir değişiksiniz" ve "Vivense ayıp etmiş sorumluluk alması gerekir" gibi yorumlar yaptı.

Editör: Haber Merkezi