AK Parti Tokat Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Av. Mustafa Arslan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 8. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Arslan, mesajında, "15 Temmuz, 'Karar Milletindir.' sözünün açık tezahürüdür" ifadelerini kullandı.

Arslan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Almus'ta Gaziler Günü kutlandı Almus'ta Gaziler Günü kutlandı

"15 Temmuz’da, yedi düveli arkasına alan bir ihanet çetesinin 40 yıllık planını bir gecede bozarak tarihimize ve bizden sonraki nesillere şeref nişanesi bırakan Aziz Milletimizin temsilcisi olarak 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzün 8. Yıl Dönümünü kutluyor, Aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi saygıyla yad ediyorum."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milletin kararlı duruşunun cuntacı ve vesayet anlayışını tarihin tozlu sayfalarına kara bir leke olarak yerleştirdiğini vurgulayan Arslan, şu sözlerle devam etti:

"Bu Milletin idaresini hiçe sayan 'cuntacı vesayet' anlayışı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Aziz Milletimizin basiretli ve kararlı duruşuyla tarihin tozlu sayfalarında 'kara bir leke' olarak yerini almıştır."

Arslan, ülkemize ve egemenliğimize yönelik tehditler karşısında susanların ve Türkiye hedeflerine yönelik dezenformasyon çalışmaları yürütenlerin bilmesi gerekenleri de dile getirdi:

"Bu anlamlı günde defaatle belirtmek isterim ki; Ülkemize ve egemenliğimize yönelik sayısız tehdit karşısında susanlar, Türkiye hedeflerine yönelik kararlı adım attıkça dezenformasyon çalışması yürütenler bilmelidir ki, vesayetin değil, demokrasinin hakim olduğu, cuntacıların değil, milletin sözünün geçtiği Türkiye’de bedeli ödenmiş bir demokrasi vardır. Hala cunta ve vesayet özlemi olanlar, milli iradenin ve sivil siyasetin üzerinde baskı kurmaya çalışanlar, karşılığını bizatihi milletten ve temsilcilerinden alır. Aziz Milletimize hürmetlerimle."

Editör: Mustafa Işık