İlk ziyaretini Tokat Şehitliği’ne gerçekleştiren Vali Abdullah Köklü, şehit kabirlerine gül bırakarak, dualar etti. Daha sonra şehit Uzman Çavuş Salih Uyumaz’ın ailesini ziyaret eden Vali Abdullah Köklü, şehidin annesi ve kız kardeşi ile sohbet etti.

Tokat Huzurevi’ni ziyaret ederek huzurevi sakinleri ile bir araya gelen Vali Abdullah Köklü, Tokat Huzurevi’nde düzenlenen Bocce Turnuvası’nı izledi.

"Gelecekte Tokat" Paneli! Tokat'ın potansiyeli ve geleceği üzerine önemli mesajlar! "Gelecekte Tokat" Paneli! Tokat'ın potansiyeli ve geleceği üzerine önemli mesajlar!

Vali Abdullah Köklü, son ziyaretini Tokat Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü bünyesindeki evlerde kalan çocuklara gerçekleştirdi. Burada çocuklarla bir araya gelen Vali Abdullah Köklü, çocuklarla bir süre sohbet ederek başarılar diledi. 


 
Ziyaretlere Vali Yardımcıları Osman Sarı, Kaya Çelik, Harun Kazez, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Kayhan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kıymet Boztaş ve İl Müftüsü Esat Yapıcı eşlik etti.

Muhabir: Emel Tekbaşoğlu Sürer