Tokat Valisi Abdullah Köklü, Artova ve Yeşilyurt ilçelerinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak Artova Kaymakamlığı’na giden Vali Köklü, burada ilçe protokolü tarafından karşılandı. Artova Kaymakamı Neyfel Ören’den ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Köklü, ardından Artova Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye binasında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Köklü, ilçede aile ziyareti de yaptı. Ayrıca, Kıbrıs Gazisi Mustafa Çıtak’ı evinde ziyaret ederek, Artova Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Yarı Değerli Taşlar Atölyesi’nde incelemelerde bulundu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.Vali Abdullah Köklü’den Artova Ve Yeşilyurt’a Ziyaret (11)

Artova’daki programının ardından Yeşilyurt ilçesine geçen Vali Abdullah Köklü, burada da ilçe kaymakamlığı ve belediyesini ziyaret ederek, gerçekleştirilen ve planlanan projelerle ilgili bilgi aldı. Yeşilyurt’ta esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Köklü, ilçede bir aile ziyareti gerçekleştirdi. Ayrıca, Şehit Sefa Fındık’ın ailesini ziyaret ederek, şehidin kabrini ziyaret etti ve tüm şehitler için dua okudu.

Vali Abdullah Köklü’ye ziyaretlerinde ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları ve ilgili kurum müdürleri eşlik etti.

BİK Samsun Bölge Müdürü Nedim Engin’den Tokat basınına ziyaret BİK Samsun Bölge Müdürü Nedim Engin’den Tokat basınına ziyaret

Vali Abdullah Köklü’den Artova Ve Yeşilyurt’a Ziyaret (1)Vali Abdullah Köklü’den Artova Ve Yeşilyurt’a Ziyaret (3)Vali Abdullah Köklü’den Artova Ve Yeşilyurt’a Ziyaret (2)Vali Abdullah Köklü’den Artova Ve Yeşilyurt’a Ziyaret (6)Vali Abdullah Köklü’den Artova Ve Yeşilyurt’a Ziyaret (5)Vali Abdullah Köklü’den Artova Ve Yeşilyurt’a Ziyaret (4)Vali Abdullah Köklü’den Artova Ve Yeşilyurt’a Ziyaret (8)Vali Abdullah Köklü’den Artova Ve Yeşilyurt’a Ziyaret (7)Vali Abdullah Köklü’den Artova Ve Yeşilyurt’a Ziyaret (10)Vali Abdullah Köklü’den Artova Ve Yeşilyurt’a Ziyaret (9)Vali Abdullah Köklü’den Artova Ve Yeşilyurt’a Ziyaret (12)Vali Abdullah Köklü’den Artova Ve Yeşilyurt’a Ziyaret (13)Vali Abdullah Köklü’den Artova Ve Yeşilyurt’a Ziyaret (14)

Editör: Mustafa Işık