Haber: Mustafa Işık

Tokat'ın Zile ilçesini ziyaret eden Vali Abdullah Köklü, ilçedeki kamu yatırımları ve projeler hakkında bilgi aldı. İlk olarak Zile Kaymakamlığı'nı ziyaret eden Vali Köklü, Kaymakam Çağlar Tekin'den ilçenin genel durumu, devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ardından Zile Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Şükrü Sargın’dan belediyenin yürüttüğü projelerle ilgili detayları öğrendi.

Vali Köklü, ziyaretleri kapsamında Zile Engellilere Meslek Kazandırma Dayanışma Derneği'ni de ziyaret etti. Uzun Çarşı’da esnaflarla sohbet eden Vali Köklü, esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar diledi. Daha sonra Zile Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Köklü, TSO Başkanı Necmi Bice ve oda üyeleri ile bir araya gelerek ilçe ekonomisi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Şehit Emre As’ın ailesini de ziyaret eden Vali Köklü, şehit ailesi ile bir süre sohbet ederek destek ve başsağlığı dileklerini iletti.

İlçede devam eden kamu yatırımlarını yerinde inceleyen Vali Köklü, Halk Eğitim Merkezi, Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ilçe müftülüğü inşaatlarında çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Zile’nin 4000 yıllık tarihini ve Zela Savaşı ile ilgili görsellerin sergilendiği Veni Vidi Vici Kent Müzesi’ni gezerek tarihi ve kültürel değerleri inceledi.

30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında, ellerinde bayraklarla Zile sokaklarını coşkuyla dolaşan çocuklarla da bir araya gelen Vali Köklü, çocukların bayram coşkusunun kendilerini mutlu ettiğini belirterek, çocuklara hediyeler verdi.

Ekrem İmamoğlu: “Bu Ülkenin Potansiyelini Ortaya Çıkarmak İçin Hep Birlikte Çalışmalıyız” Ekrem İmamoğlu: “Bu Ülkenin Potansiyelini Ortaya Çıkarmak İçin Hep Birlikte Çalışmalıyız”

Ziyaretlerde Vali Abdullah Köklü'ye Zile Kaymakamı Çağlar Tekin, Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın ve ilgili kurum müdürleri eşlik etti.

Vali Abdullah Köklü, Zile İlçesinde Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu (8)

Vali Abdullah Köklü, Zile İlçesinde Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu (3)Vali Abdullah Köklü, Zile İlçesinde Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu (2)Vali Abdullah Köklü, Zile İlçesinde Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu (5)Vali Abdullah Köklü, Zile İlçesinde Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu (4)Vali Abdullah Köklü, Zile İlçesinde Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu (7)Vali Abdullah Köklü, Zile İlçesinde Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu (6)Vali Abdullah Köklü, Zile İlçesinde Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu (10)Vali Abdullah Köklü, Zile İlçesinde Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu (9)Vali Abdullah Köklü, Zile İlçesinde Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu (11)

Editör: Mustafa Işık