Güngören ilçesinde yaşanan acı olayda, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu 36 yaşındaki müzisyen Umut Emre Aytekin, nişanlısıyla birlikte gittiği bir restoranda vahşi bir saldırıya maruz kalarak hayatını kaybetti. Peki, Umut Emre Aytekin kimdir, nereli, kaç yaşında? Umut Emre Aytekin'i kim öldürdü? İşte detaylar...

Umut Emre Aytekin kimdir?

Güngören ilçesinde, 36 yaşındaki müzisyen Umut Emre Aytekin, nişanlısıyla birlikte gittiği bir restoranda acı bir saldırıya maruz kaldı. Aytekin, iki kişi tarafından tekme ve tokatlarla darp edildi. Olayın ardından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Aytekin, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Gözaltına alınan saldırganlar Ceyhun T. ve Hayrettin Ö., adliyeye sevk edildi ve çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Polis, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

Umut Emre Aytekin'i kim öldürdü?

Umut Emre Aytekin, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu bir müzisyendi. Askerden yeni dönmüş olan Aytekin, nişanlısı Maria Zeppin ile evlilik hazırlığı içerisindeydi. Para biriktirmeye çalışan Aytekin'in, nişanlısıyla birlikte geçirdiği akşamda meydana gelen saldırı sonucunda hayatını kaybetmesi, çevresinde büyük bir şok ve üzüntü yarattı.

Olayın detayları merak konusu olurken, Aytekin'in ölüm nedeni hala araştırılmaktadır. Aytekin'in müzik kariyeri ve kişisel hayatıyla ilgili yapılan sorgulamalar, sevenleri tarafından büyük bir üzüntüyle karşılanan bu trajik olayın ardındaki sırları aydınlatmaya çalışıyor.