Ünlü oyuncu çift Ümit Erdim ve Seda Erdim'in ayrılık kararı, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Peki, Ümit Erdim ile Seda Erdim boşandı mı, neden? İşte detaylar...

Ümit Erdim ile Seda Erdim boşandı mı, neden?

Ünlü oyuncu Ümit Erdim ile eşi Seda Erdim'in boşandığına dair haberler sosyal medyayı salladı. Çiftin, 2017 yılında evlendikten sonra yaşadığı ayrılık süreci, medyanın da dikkatini çekmişti.

Sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda, Seda Erdim'in kızlık soyadını kullanmaya başlaması da dikkat çekti. Ünlü çiftin sessizliklerini bozarak avukatları aracılığıyla yaptıkları ortak açıklama, ayrılıklarının anlaşmalı bir şekilde gerçekleştiğini belirtti. Açıklamada, çiftin yıllardır süren evliliğini sevgi ve saygı çerçevesinde sonlandırdığı vurgulanırken, tarafların çocuklarına ve aile büyüklerine karşı olan hassasiyetlerine de dikkat çekildi.

Ümit Erdim ile Seda Erdim'in, müşterek iki kız çocuğuna sahip olmaları ve aile birliğine olan inançları nedeniyle konuyla ilgili başka bir açıklama yapmayacakları belirtildi. Ayrıca, bu süreçte tarafların mahremiyetlerine ve kişilik haklarına saldırı niteliği taşıyan herhangi bir eylem veya söyleme karşı yasal işlemlerin başlatılacağı kamuoyuna duyuruldu.