2024 Paris Olimpiyatları'nda A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Hollanda ile karşı karşıya geldiği müsabakada ikinci seti 19-25 geride tamamladı. İlk seti de aynı skorla kaybeden Filenin Sultanları, Hollanda'nın güçlü oyununa karşı direnç göstermeye çalışıyor.

Bugün saat 10:00'da başlayan maç, TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Milli takımımızın sahadaki mücadelesi, voleybolseverler tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Filenin Sultanları, geride kalan setlere rağmen mücadeleden vazgeçmiyor ve üçüncü set için hazırlıklarını sürdürüyor.

Milli takımın kadrosunda önemli değişiklikler de yapıldı. 12+1 kişilik kadroda yer alan Tuğba Şenoğlu İvegin, nihai kadrodan çıkarılarak yerine İlkin Aydın dahil edildi. Beyza Arıcı ise +1 oyuncu olarak kadroda yer alıyor.

Filenin Sultanları'nın nihai kadrosu şu şekilde:

Tokat’ta faciadan dönüldü! Uçuruma yuvarlanan araç ağaca çarparak durdu! Tokat’ta faciadan dönüldü! Uçuruma yuvarlanan araç ağaca çarparak durdu!

Pasörler: Cansu Özbay, Elif Şahin
Smaçörler: Ebrar Karakurt, Hande Baladın, Meliha Diken, İlkin Aydın, Derya Cebecioğlu
Orta Oyuncular: Eda Erdem Dündar (Kaptan), Zehra Güneş, Aslı Kalaç
Pasör Çaprazı: Melissa Vargas
Libero: Gizem Örge
+1 Oyuncu: Beyza Arıcı

Milli takımımızın, kalan setlerde Hollanda'ya karşı göstereceği performans büyük merakla bekleniyor. Filenin Sultanları, mücadeleye devam ederek taraftarlarını sevindirmeyi hedefliyor.

Editör: Haber Merkezi