2024 Paris Olimpiyatları'nda heyecan dorukta! Filenin Sultanları, çeyrek final mücadelesinde Çin karşısında parkeye çıktı. Voleybolseverlerin merakla beklediği maç, bugün saat 10:00'da başladı ve TRT 1 ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayınlanıyor. Peki, Türkiye - Çin voleybol maçında ilk set sonucu kaç kaç oldu? İşte detaylar...

Maçın İlk Seti Çin'in

Karşılaşmanın ilk seti büyük bir çekişmeye sahne oldu. Her iki takım da savunmada ve hücumda üstün performans sergiledi. Setin sonunda Çin, 25-23’lük skorla ilk seti kazanan taraf oldu. Şu an ikinci set oynanıyor ve Filenin Sultanları, mücadeleyi bırakmayarak seti kazanmak için ellerinden geleni yapıyor.

Dünya Sıralaması ve Türkiye'nin Durumu

Voleybol dünyasında Türkiye'nin yeri oldukça sağlam. Güncel dünya sıralamasında Türkiye, 362.15 puanla 4. sırada yer alıyor. Zirvede 415.22 puanla İtalya bulunurken, Brezilya 395.42 puanla 2., Polonya ise 374.39 puanla 3. sırada. Çin ise 350.95 puanla 5. sırada yer alıyor. ABD, Japonya, Sırbistan ve Kanada da ilk 10’da yer alan diğer ülkeler.

Çeyrek Final Eşleşmeleri

Tehdit büyüyor: Delik deşik oldu! Tehdit büyüyor: Delik deşik oldu!

2024 Paris Olimpiyatları'ndaki diğer çeyrek final eşleşmeleri de büyük bir heyecanla bekleniyor. Bugün saat 14:00'te Brezilya-Dominik Cumhuriyeti, saat 18:00'de ABD-Polonya ve saat 22:00'de İtalya-Sırbistan karşılaşmaları oynanacak. Bu maçların sonuçları, yarı finalde hangi takımların mücadele edeceğini belirleyecek.

Türkiye'nin Hedefi Yarı Final

Filenin Sultanları, çeyrek finaldeki bu zorlu mücadelede Çin'i mağlup ederek yarı finale yükselmeyi hedefliyor. Türkiye’nin voleyboldaki bu önemli mücadelesi, tüm ülke tarafından heyecanla takip ediliyor. Voleybolseverler, Filenin Sultanları'nın bu önemli maçta başarılı olacağına inanıyor ve desteklerini esirgemiyor.

Maçın kalan setleri de büyük bir çekişmeye sahne olacak gibi görünüyor. Voleybolseverler, TRT 1 ekranlarından bu heyecanı canlı olarak takip edebilirler. Filenin Sultanları'na başarılar diliyoruz!

Muhabir: Esengül İşleroğlu