Haber: Mustafa Işık (Özel Haber)
Türk Kızılay Tokat Şubesi, Muharrem Ayı dolayısıyla gerçekleştirdiği aşure dağıtımıyla yaklaşık 1500 kişiye aşure ikram etti. Tokat Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekeleşen etkinliğe Vali Yardımcısı Osman Sarı, Türk Kızılay Tokat Şubesi Başkanı Osman Duru, Türk Kızılay Tokat Şubesi çalışanları ve vatandaşlar katıldı.Türk Kızılay Tokat Şubesi’nden 1500 Kişilik Aşure Dağıtımı (2)Türk Kızılay Tokat Şubesi’nden 1500 Kişilik Aşure Dağıtımı (9)Dün (Salı) saat 17.30’da gerçekeleşen programda Vali Yardımcısı Osman Sarı, Türk Kızılay Tokat Şubesi Başkanı Osman Duru, Türk Kızılay Tokat Şubesi çalışanları hazırlanan 1500 kişilik Aşure halka dağıtıldı. Türk Kızılay’ı Genel Merkezi tarafından Tokat İl Merkezi Başkanlığına gönderilen mobil ikram aracında dağıtılan Aşure kısa sürede vatandaşlar tarafından tüketildi.

Türk Kızılay Tokat Şubesi’nden 1500 Kişilik Aşure Dağıtımı (3)Türk Kızılay Tokat Şubesi’nden 1500 Kişilik Aşure Dağıtımı (4)Türk Kızılay Tokat Şubesi’nden 1500 Kişilik Aşure Dağıtımı (5)“ORTAK PAYDADA BULUŞMA GÜNÜ”
Aşure gününün çok önemli bir anlam ifade ettiğini belirten Türk Kızılay Tokat Şubesi Başkanı Osman Duru, “Bu özel günde vatandaşlarımızla yeniden birlikteyiz. Türk Kızılay Tokat Şubesi olarak Muharrem Ayı dolayısı ile her yıl yaptığımız gibi bu yıl da aşure dağıttık. Bugün ortak paydada buluşma günü olarak, Allah bütün milletimize birlik beraberlik nasip etsin. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Kızılay olarak milli günleri de dini günleri de vatandaşlarımızla birlikte yaşamaya devam edeceğiz. Bu anlamlı günde, Türk Kızılay’ı Genel Merkezi tarafından Tokat İl Merkezi Başkanlığımıza gönderilen mobil ikram aracında 1500 kişilik aşureyi vatandaşlarımıza ikram ettik.” ifadelerini kullandı.

Polisten uyuşturucuya büyük darbe, 73 kilo skunk maddesi ele geçirildi Polisten uyuşturucuya büyük darbe, 73 kilo skunk maddesi ele geçirildi

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU
Yoğun ilgi gören etkinlikte, aşure lezzetine bakmak isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Kimi çocukları için kimi de eşi için dağıtılan aşurelerden alıp evlerine götürürken, yapılan dağıtımda 1500 kişilik aşure kısa sürede tükendi.

Türk Kızılay Tokat Şubesi’nden 1500 Kişilik Aşure Dağıtımı (6)Türk Kızılay Tokat Şubesi’nden 1500 Kişilik Aşure Dağıtımı (7)Türk Kızılay Tokat Şubesi’nden 1500 Kişilik Aşure Dağıtımı (8)Türk Kızılay Tokat Şubesi’nden 1500 Kişilik Aşure Dağıtımı (10)Türk Kızılay Tokat Şubesi’nden 1500 Kişilik Aşure Dağıtımı (11)

Editör: Mustafa Işık