BİK Samsun Bölge Müdürü Nedim Engin’den Tokat basınına ziyaret BİK Samsun Bölge Müdürü Nedim Engin’den Tokat basınına ziyaret

Haber: Mustafa Işık

Turhal Belediyesi'nde, Zabıta Haftası kutlama programı büyük bir katılımla gerçekleşti. Etkinliğe Turhal Belediye Başkanı Mehmet Erdem Ural, Zabıta Müdürü Osman Bekler, zabıta amirleri ve birçok zabıta personeli katıldı.

Başkan Ural, konuşmasında Zabıta Teşkilatı'nın belediyecilik hizmetlerindeki önemine dikkat çekerek, "Zabıta Teşkilatımız, belediyecilik hizmetlerinin en önemli unsurlarından biridir. Kent düzenini sağlama, vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamlarını sürdürebilmeleri adına özverili bir şekilde çalışan zabıtalarımız, yerel yönetimlerin sahadaki yüzü olarak daima halkımızla iç içedir. Zabıta teşkilatımızın 198. kuruluş yıl dönümünde, tüm zabıta çalışanlarımıza teşekkür ediyor, onların emeğini ve fedakârlığını her zaman takdir ettiğimizi belirtmek istiyorum." dedi.

Program, samimi bir sohbet ortamında devam etti ve etkinlik sonunda tüm katılımcılarla birlikte toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

I M G 20240905 W A0054Whatsapp Image 2024 09 05 At 13.17.22

I M G 20240905 W A0051

Editör: Mustafa Işık