Protokolü, Turhal Belediye Başkanı Mehmet Erdem Ural ile Medical Park Hastanesi Anlaşmalı Kurumlar Müdürü Gökhan Türk arasında imzaladı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Turhal Belediye Başkanı Mehmet Erdem Ural, Tokat ve çevresinin önemli sağlık kurumları arasında yer alan Medical Park Hastanesiyle protokol imzalanmasından dolayı son derece memnun olduğunu dile getirdi. 

Personelimizin Sağlığı her şeyden önemli. 
Medical Park Hastanesi yetkililerine teşekkürlerini ileten Başkan Ural, “Belediye personelimizin bu imkânlardan yararlanmasını istedik ve Medical Park Hastanesi’yle bu protokolü imzaladık. Hepimizin malumu sağlık her şeyin başı. Tabi ki personelimizin, çalışanımızın hasta olmasını istemeyiz. İnşallah hastanelere gitmelerine gerek kalmaz. Ama hasta olduklarında bu indirim imkânından bir yıl sürüyle yararlanacaklar. Personelimize hayırlı olsun.” dedi. 

Vergi reformu ve tasarruf tedbirleri paketine Büro Memur Sen'den eleştiri! Vergi reformu ve tasarruf tedbirleri paketine Büro Memur Sen'den eleştiri!

İndirim Miktarı 1 Yıl Süreyle Geçerli 
Protokol kapsamında Turhal Belediyesi personelleri ve 1. derece yakınları (eş, çocuk, anne, baba) Medical Park Hastanesi’nden muayenelerden %20 tetkik ve tedavi hizmetlerinden %15 oranında indirimden yararlanacak.Whatsapp Image 2024 07 02 At 13.54.04

Editör: Mustafa Işık