Haber: Mustafa Işık

Bülent Uygun: "Konya maçı zor geçecek” Bülent Uygun: "Konya maçı zor geçecek”

Türkiye Futbol Antrenörler Derneği (TÜFAD) Tokat Şubesi, 27 Eylül’de antrenörlere yönelik bir seminer düzenleyecek. Seminer, Tokat futboluna büyük katkıları bulunan, eski TÜFAD Şubesi üyesi ve eski Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürü Vejdi Ayça’nın anısına gerçekleştirilecek.

Seminerde verilecek dersler ve eğitimciler ise şöyle;

1. Spor Sonrası İyileşme ve Beslenme  
   - Ders Hocası: Uzman Diyetisyen Elif Keleş

2. Savunmadan Hücuma Geçiş 
   - Ders Hocası: TFF Eğitimcisi Nur Mustafa Gülen

3. Geriden Oyun Kurma  
   - Ders Hocası: Nur Mustafa Gülen

4. Saha Uygulaması - Savunmadan Hücuma Geçiş

5. Lider Antrenör Söyleşisi  
    Konuşmacı: Teknik Direktör Samet AybabaWhatsapp Image 2024 09 11 At 09.51.33

Seminer Programı Belli Oldu
TÜFAD Tokat Şube Başkanı Ethem Canikli, yapılacak seminer hakkında Tokat Hürsöz muhabiri Mustafa Işık’a bilgiler verdi. Canikli, seminerin içeriğiyle ilgili açıklamalarda bulunduğu sözlerinde, "Seminerimizi, Tokat futboluna büyük emekleri geçmiş olan merhum Vejdi Ayça adına düzenliyoruz. Antrenörlerimiz için oldukça önemli olan bu etkinlikte, futbolun farklı alanlarında uzman isimler eğitim verecek." ifadesini kullandı.

Antrenörler İçin Kredi Zorunluluğu
Canikli, seminerin antrenörler için önemli bir fırsat olduğunu vurguladı ve ekledi, "Bu seminerde antrenörlerimiz 5 kredi kazanacak. Üç yıl içinde toplam 15 kredi kazanmayan antrenörler çalışma haklarını kaybedecek ve sözleşme yapamayacaklar. Tokat TÜFAD Şubesi olarak, antrenörlerimizin sürekli gelişimi için bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz." dedi.

TÜFAD Tokat Şube Başkanı Ethem Canikli, antrenörlere başarı dileklerini ileterek, bu anlamlı seminerin Tokat futbol camiasına büyük katkılar sağlayacağını belirtti.

Editör: Mustafa Işık