Tokat'ta Sarsıcı Olay: Öz Babası 8 yıl İstismar etti Tokat'ta Sarsıcı Olay: Öz Babası 8 yıl İstismar etti

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Tokat’ın Erbaa ilçesinde yaşanan olayda 8 aylık hamile Bahar K. darp edilerek yaralandı. Olayla ilgili olarak, kadının birlikte yaşadığı şüpheli Muammer A.'nın saldırıyı gerçekleştirdiği tespit edildi. Bahar K.’nin darp edilmesi üzerine güvenlik güçleri hızla harekete geçti.

Şüpheli Tutuklandı

Şüpheli Muammer A., Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda 9 Ekim 2024 tarihinde yakalanarak gözaltına alındı. Sorgusunun ardından, olayın ciddiyeti ve delillerin ışığında şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay, kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, özellikle kadına yönelik şiddetin bir kez daha gündeme gelmesi tepkilere neden oldu.

Toplumda Şiddet Olaylarına Karşı Tepkiler

Bahar K.'nin sağlık durumu ile ilgili bilgi verilmezken, olaya ilişkin soruşturma titizlikle sürdürülüyor. Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı, adli sürecin hızlı ve etkin bir şekilde yürütüldüğünü belirtti. Türkiye genelinde kadına yönelik şiddet vakalarının artışı, bu tür olayların daha fazla önemsenmesini ve gerekli yasal adımların hızla atılmasını gündeme getiriyor.

Muhabir: Nuray Uluözlü