Vatan uğruna gözlerinden oldu, spor ile hayata tutundu Vatan uğruna gözlerinden oldu, spor ile hayata tutundu

Haber: Mustafa Işık

Teşkilat Taraftar Grubu, Tokatspor’a olan bağlılıklarını bir kez daha gözler önüne seren bir açıklama yayınladı. Amatör ligden bu yana faaliyette bulunan ve Tokatspor’u karda, yağmurda, çamurda yalnız bırakmayan grup, desteklerini sürdüreceklerini belirtti. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Amatör'den bu yana faaliyete geçtiğimiz, abili, kardeşliği hiç bir zaman yalnız bırakmadığımız Tokatspor'umuza karda, yağmurda, çamurda nasıl desteklediysek bundan sonra da destek vermeye devam edeceğiz. Sizlerden isteğimiz Tokatspor'umuzun bizler gibi sizlerin de desteğine ihtiyacı var. Bu sezondan itibaren herkesi mabedimiz olan Gaziosmanpaşa Stadyumu'na davet ediyoruz. Bizlerle bu yolda yürümek isteyen abi kardeşlerimizi WhatsApp grubumuza bekliyoruz. Onlar sahada, biz tribünde vereceğiz cevabı.”

Grup ayrıca, 26 Haziran 2024 günü saat 19.00'da Kanal Tokat’ta yayınlanacak Tokatspor’un 55. yılına özel kutlamaya tüm taraftarları davet etti.

“Tokatspor uğruna, maratonun ortasında!” diyerek sözlerini noktalayan Teşkilat Taraftar Grubu, Tokatspor sevdalılarını bu önemli kutlamada bir araya gelmeye çağırdı.

Teşkilat Taraftar Grubu'ndan Coşkulu Açıklama (4)Teşkilat Taraftar Grubu'ndan Coşkulu Açıklama (3)Teşkilat Taraftar Grubu'ndan Coşkulu Açıklama (2)

Editör: Mustafa Işık