Tokat'ta 2001 yılından buyana faaliyetlerini yürüten Tokatspor Futbol Okulu kapandı. Teknik Direktör Ercan Süsoy, okulun kapandığına dair haberi Teknik Direktör'ün Gözüyle köşesinde okurlarına, Tokatlı futbolseverlere duyurdu. Gazeteci Fatih Kılıç da öğrendiği bu gelişme üzerine hissiyatlarını kaleme aldı.

Gazeteci Fatih Kılıç "Bir Ekol Kapandı" başlığı ile gelişmeyi duyurdu. İşte o yazılanlar:

BİR EKOL KAPANDI!

* Tokat'ta FUTBOL denince, Teknik Direktör ERCAN SÜSOY'un FUTBOL OKULU bilinir. Ve bugün 86 yaşına gelmişken, artık FUTBOL OKULU ile birebir ilgilenmek, okula gidip gelmek iyiden iyiye Ercan hocamız için kolay olmamakta.

* Tokatspor Futbol Okulu'nun emektarı, Tokatlı futbolcular olarak kariyeri en yüksek futbolcusu Bünyamin Eşmeler ile birlikte oturup karar vermişler. Bugün de kararı ilan edecek yazısını yazdırdı.

* 2001 yılından buyana açık olan TOKATSPOR FUTBOL OKULU artık KAPANDI...

* Onca haberini yaptık, onca güzel genç yetişti bu güzide futbol okulundan. Tokatspor'da ve diğer kulüplerde forma giydiler. Ve artık kapandı...

İmamoğlu, Derbi'de Kimin Kazanmasını İstiyor? İmamoğlu, Derbi'de Kimin Kazanmasını İstiyor?

* Üzülmemek elde değil lakin Ercan hocam "artık yeter" deyince, bize de bir şey diyecek söz kalmıyor... Hayırlı olsun. Ercan hocamız futboldan kopmaz elbette, "futbolla geldik, futbolla gideceğiz" demekte. Emekleri için sonsuza dek teşekkürler."

TEKNİK DİREKTÖR ERCAN SÜSOY'UN YAZISI İÇİN TIKLAYIZ:

https://www.hursozgazetesi.com/tokatta-bir-ilk-olan-tokatspor-tokat-belediye-plevnespor-futbol-okulu-kapandi

Tokatspor Futbol Okulu (4)-1

Muhabir: Emel Tekbaşoğlu Sürer