Haber: Mustafa Işık

Tokat Belediye Plevnespor’da iki sezondur Teknik Direktörlük yapan Semih Tokatlı, BAL Ligi’nde şampiyonluk yaşarken bu sezonda 3. Ligde takımla Play-Off oynama başarısı yaşadı. Tokatlı, yayımladığı mesajında Tokatlılara veda etti. Teknik Direktör Semih Tokatlı MinVeda mesajında, “Saygıdeğer büyük Tokat Belediye Plevnespor camiası; 2005 yılında Tokat'a ilk geldiğim zaman tek hedefimiz Tokatspor'u bir üst lige çıkarmaktı, şükürler olsun ki 2005-2006 futbol sezonunda bu hedefimize ulaşarak şanlı Tokatspor'u 3. Ligden 2. Lige çıkarttık.

Tokat'ta tarihi puşideler yeniden hayat buluyor! Tokat'ta tarihi puşideler yeniden hayat buluyor!

Aradan geçen onca yıldan sonra 2022 2023 Futbol sezonunda gönlü güzel Tokat halkıyla tekrar buluştuk ve Tokat Belediye Plevne Spor'u BAL Liginden 3. Lige çıkardık. Plevne Spor'un 3. Ligdeki ilk senesinde ise ligde kalma hedefiyle kurulan Plevne Spor'u 3.lig Play-Off Çeyrek finali ve Türkiye Kupası 4. Tur başarılarıyla Tokat'a ve Tokat Plevne Spor taraftarlarına elimizden geldiğince layık olmaya çalıştık.1) Tokat Belediye Plevnespor Teknik Direktörü Semih TokatlıÇalıştığım 3 yıl boyunca yanımda olan, bana inanan herkese, bu görevi bana layık gören yöneticilerimize benimle birlikte her türlü zorluğa karşı savaşan futbolcularıma, teknik ekibime, kulüp çalışanlarıma ve büyük Tokat taraftarlarına çok teşekkür ederim.

Allah'a çok şükür ki ilk gün girdiğim Tokatspor kapısından bugün alnım ak ve vicdanım rahat bir şekilde çıkıyorum. Bana inanan ve yanımda olan herkese her şey için tekrardan teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin.” notunu paylaştı.Tokatlı’dan Tokatlılara Veda Mesajı (2)

Editör: Mustafa Işık