Haber: Mustafa Işık (Özel Haber)

2002 yılında Tokat’ta doğan Oğuzhan Tezcan, 2022 yılında Eskişehir Üniversitesi’nde çektiği kısa film ödeviyle oyunculuğa adım attı. Kısa filmdeki performansıyla hocalarının ve arkadaşlarının dikkatini çeken Tezcan, onların desteğiyle oyunculuk kariyerine başlamaya karar verdi. Tanıştığı menajerle çalışmaya başlayan Tezcan, genç yaşında Türkiye’nin önde gelen firmaları olan Ülker ve Arçelik’in reklam yüzü oldu.Tokatlı Tezcan, Türkiye’nin Tanınmış Firmalara Reklam Yüzü Oluyor (12)Tokatlı Tezcan, Türkiye’nin Tanınmış Firmalara Reklam Yüzü Oluyor (10)“İleride Başrol Olarak Projelerde Yer Alıp Bu İşi En İyi Şekilde Yapmak İstiyorum”
En son Arçelik Milli Takım reklam projesinde yer alan 22 yaşındaki Oğuzhan Tezcan, Tokat Hürsöz’e yaptığı açıklamada, “2022 yılında okulda çektiğimiz bir kısa film ödeviyle başladım. Bu kısa film ve oyunculuk performansı için hocalarım ve arkadaşlarım tarafından olumlu yorumlar aldım. Bana verilen bu destek benim de hevesimi arttırdı. Daha sonrasında bir menajerle tanıştım ve birlikte çalışmaya başladık. Bundan iki ay sonra da Ülker İkram ile ilk işimi yaptım. Ülker ile iki reklamda yer aldım. En son Arçelik Milli Takım reklam projesinde yer aldım. Şimdilik okulumdan dolayı dizilerde yer alamıyorum. Okulumu bitirdikten sonra oyunculuk eğitimi de almayı düşünüyorum. İleride başrol olarak projelerde yer alıp bu işi en iyi şekilde yapmak istiyorum.” dedi.

Tokatlı Tezcan, Türkiye’nin Tanınmış Firmalara Reklam Yüzü Oluyor (8)Tokatlı Tezcan, Türkiye’nin Tanınmış Firmalara Reklam Yüzü Oluyor (7)Oğuzhan Tezcan, genç yaşına rağmen kısa sürede dikkat çeken bir başarıya imza atarak, Türkiye’nin önemli markalarının reklam yüzü olmayı başardı. Oyunculuk kariyerinde ilerlemek isteyen Tezcan, gelecekte daha büyük projelerde yer almayı hedefliyor.

Soba bacasında uyuşturucu madde ele geçirildi Soba bacasında uyuşturucu madde ele geçirildi

Tokatlı Tezcan, Türkiye’nin Tanınmış Firmalara Reklam Yüzü Oluyor (9)Tokatlı Tezcan, Türkiye’nin Tanınmış Firmalara Reklam Yüzü Oluyor (13)Tokatlı Tezcan, Türkiye’nin Tanınmış Firmalara Reklam Yüzü Oluyor (11)Tokatlı Tezcan, Türkiye’nin Tanınmış Firmalara Reklam Yüzü Oluyor (6)Tokatlı Tezcan, Türkiye’nin Tanınmış Firmalara Reklam Yüzü Oluyor (5)Tokatlı Tezcan, Türkiye’nin Tanınmış Firmalara Reklam Yüzü Oluyor (4)Tokatlı Tezcan, Türkiye’nin Tanınmış Firmalara Reklam Yüzü Oluyor (3)Tokatlı Tezcan, Türkiye’nin Tanınmış Firmalara Reklam Yüzü Oluyor (2)

Editör: Mustafa Işık