Haber-Foto: Mustafa Işık (Özel Haber)

Basketbol turnuvası Red Bull Half Court Türkiye finali İzmir'de düzenlendi Basketbol turnuvası Red Bull Half Court Türkiye finali İzmir'de düzenlendi

TFF 3. Lig 1. Grupta Tokat Belediye Plevnespor'un rakibi Karşıya Spor Kulübü, yeni sezon için kadrosunu güçlendiriyor. Geçen sezon Karaköprü Belediyespor'la başarılı bir performans sergileyen ve 13 gol atan 28 yaşındaki Tokatlı kanat oyuncusu Ali Sinan Gayla, yeşil-kırmızılı takımın ilk dış transferi oldu. Futbol Şube Başkanı Gökhan Şensan'ın katıldığı törende 1996 doğumlu Gayla, Karşıyaka'ya 1 yıllık sözleşme imzaladı. Tokatlı Futbolcu Gayla, Plevnespor'un Rakibi Karşıya’ya İmza Attı (1)“Takımımızla Birlikte Başarılar Diliyoruz”
Karşıya Spor Kulübü, transferi resmi olarak duyurarak başarılı kanat oyuncusuna hoş geldin paylaşımında, ” Karşıyakamıza hoş geldin, Ali Sinan Gayla. Geçtiğimiz sezon Karaköprü Belediyespor ile şampiyonluğa ulaşan 1996 doğumlu kanat oyuncusu Ali Sinan Gayla ile önümüzdeki sezon için anlaşmış bulunmaktayız. Sinan’a hoş geldin diyoruz ve takımımızla birlikte başarılar diliyoruz.” notunu paylaştı.Tokatlı Futbolcu Gayla, Plevnespor'un Rakibi Karşıya’ya İmza Attı (3)“Karşıyaka’yı Layık Olduğu Yerlere Taşımak İçin Elimizden Geleni Fazlasıyla Yapacağım”
28 yaşındaki Tokatlı kanat oyuncusu Ali Sinan Gayla taransferi hakkında ise, “Türkiye'nin köklü kulüplerinden, Karşıyaka Spor Kulübü ile önümüzdeki sezon için anlaştığımı paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Yeni sezonda Karşıyaka Spor Kulübü'nü hakettiği ve layık olduğu yerlere taşımak için elimizden geleni fazlasıyla yapacağımızdan şüphem yoktur. Her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum yolun sonu şampiyonluk olsun.” ifadesine yer verdi.Tokatlı Futbolcu Gayla, Plevnespor'un Rakibi Karşıya’ya İmza Attı (2)

Editör: Mustafa Işık