Haber-Foto: Mustafa Işık (Özel Haber)
Tokat, yerel lezzetler ve el emeği ürünlerle dolu bir fuara ev sahipliği yapıyor. Pars Fuarcılık tarafından organize edilen Tokat Yöresel Ürünler Fuarı, 28 Haziran’dan itibaren Gaziosmanpaşa Stadyumu önünde kapılarını ziyaretçilere açtı. Fuar, 14 Temmuz’a kadar devam edecek.

KESK Tokat Dönem Sözcüsü Özel’den TÜİK'in Enflasyon Verilerine Tepki KESK Tokat Dönem Sözcüsü Özel’den TÜİK'in Enflasyon Verilerine Tepki

Türkiye’nin dört bir yanından gelen esnaflar, fuar boyunca yöresel ürünlerini Tokatlılarla buluşturuyor. Tokatlılar, bu fuarda bütçelerine uygun çeşitli yöresel ürünleri satın alma fırsatı buluyor.

Tokat Yöresel Ürünler Fuarı 14 Temmuz’a Kadar Sürecek (7)Tokat Yöresel Ürünler Fuarı 14 Temmuz’a Kadar Sürecek (6)Pars Fuarcılık’ın sahibi Umut Kıranartlıoğlu, fuar hakkında Tokat Hürsöz’e yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bu yıl Tokat’ta dördüncüsünü düzenlediğimiz fuarımızda, daha önce kitap fuarı, sinema festivali ve gıda fuarı gibi etkinlikler gerçekleştirmiştik. Şu anda Gaziosmanpaşa Stadyumu’nun önünde yöresel ürünler fuarını 14 Temmuz’a kadar devam ettiriyoruz. Fuarımıza 81 vilayetten, 7 bölgemizden esnaf arkadaşlarımız katıldı. Hepsi organik ve coğrafi işarete sahip ürünlerini Tokat halkının beğenisine sunuyor. Hatay künefesi, Erzurum cağ kebabı, Manisa-Akhisar zeytini, Trabzon peynirleri ve Afyon lokumları gibi yöresel lezzetler burada yer alıyor. Tokat halkının ilgisinden memnunuz ve herkesi burayı gezip görmeye davet ediyoruz.” dedi.Tokat Yöresel Ürünler Fuarı 14 Temmuz’a Kadar Sürecek (10)Fuar, Türkiye’nin yerel ürünleri keşfetmek isteyen tüm ziyaretçilere açık. Tokatlılar fuarda hem alışveriş yapıyorlar hem de çeşitli yöresel lezzetleri tatma fırsatı bulabiliyorlar.Tokat Yöresel Ürünler Fuarı 14 Temmuz’a Kadar Sürecek (11)Tokat Yöresel Ürünler Fuarı 14 Temmuz’a Kadar Sürecek (9)Tokat Yöresel Ürünler Fuarı 14 Temmuz’a Kadar Sürecek (8)Tokat Yöresel Ürünler Fuarı 14 Temmuz’a Kadar Sürecek (5)Tokat Yöresel Ürünler Fuarı 14 Temmuz’a Kadar Sürecek (3)Tokat Yöresel Ürünler Fuarı 14 Temmuz’a Kadar Sürecek (4)Tokat Yöresel Ürünler Fuarı 14 Temmuz’a Kadar Sürecek (2)

Editör: Mustafa Işık