AK Parti Tokat Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanı Av. Yusuf Beyazıt, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Beyazıt, Tokatlı gazetecilere ve basın mensuplarına yaptığı özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, tebriklerini iletti.

Beyazıt mesajında, "Tokatlı hemşehrilerimizi, toplumu ve kamuoyunu haber alma anlayışıyla, büyük fedakârlıklarla, gecenizi gündüzünüze katarak yaptığınız özverili çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyor, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyor ve 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramınızı kutluyorum." ifadelerine yer verdi.

Tokatlı Samet Karakoç, Adana 01 Futbol Kulübü’ne Transfer Oldu Tokatlı Samet Karakoç, Adana 01 Futbol Kulübü’ne Transfer Oldu

Ayrıca, Tokat’ın tanıtımına değer katan çalışmalardan dolayı da gazetecilere yürekten teşekkür eden Beyazıt, "Tokat’ımızın tanıtımına değer kattığınız çalışmalar için ayrıca yürekten teşekkür ediyorum." dedi.

Beyazıt, gazetecilerin aileleriyle birlikte huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmeleri temennisinde bulunarak, "Siz değerli Basın Mensuplarımızın, ömür boyu aileniz ve sevdiklerinizle birlikte hayırlı, mutlu ve güzel günler geçirmenizi Rabbim’den temenni ediyor, sizlere selam ve sevgilerimi iletiyorum." şeklinde konuştu.

Gazetecilerin toplumun aydınlanmasında ve doğru bilgilendirilmesinde büyük bir rol oynadığını vurgulayan Beyazıt, onların fedakârca çalışmalarının takdir edilmesi gerektiğini belirtti.

Bu anlamlı günde, Tokatlı gazetecilerin mesleklerinin gerektirdiği hassasiyet ve titizlikle hareket ederek, toplumu bilgilendirme görevlerini en iyi şekilde yerine getirdiklerini ifade eden Beyazıt, tüm basın mensuplarının bayramını kutlayarak sözlerini noktaladı.

Editör: Mustafa Işık