Haber: Mustafa Işık

YÖK Başkanı Özvar: “Açılan yeni bölümlerde öğrencilerin başarı sıralaması, 4 yıllık örgün eğitim programlarıyla yarışacak düzeydedir” YÖK Başkanı Özvar: “Açılan yeni bölümlerde öğrencilerin başarı sıralaması, 4 yıllık örgün eğitim programlarıyla yarışacak düzeydedir”

Tokat KESK Şubeler Platformu, 1 Haziran Cumartesi günü geleneksel bahar pikniğinde üyeleriyle buluştu. Etkinliğin adresi bu yıl Tokat Yağmurlu Köyü Uzun Çimen Yaylası oldu. Sabah erken saatlerde bir araya gelen platform üyeleri, Çimen Yaylası’nda doğayla iç içe bir ortamda kahvaltı yaptı. Kahvaltının ardından türküler eşliğinde keyifli anlar yaşayan katılımcılar, etkinliğin tadını çıkardı. Piknik, saat 19.00’da sona erdi.Tokat Kesk Şubeler Platformu Bahar Pikniğinde Üyeleriyle Biraraya Geldi (4)Tokat Kesk Şubeler Platformu Bahar Pikniğinde Üyeleriyle Biraraya Geldi (3)“Halaylarımızla, Türkülerimizle Doyasıya Eğlendik”
KESK dönem sözcüsü Ercan Özel, konu hakkında yaptığı açıklamada, “Tokat KESK Şubeler Platformu olarak geleneksel birlik, beraberlik ve dayanışma bahar pikniğimizde üyelerimizle, dostlarımızla ve yoldaşlarımızla bir araya geldik. Tokat Yağmurlu Köyü Uzun Çimen Yaylası’nda sabah kahvaltısını hep beraber yaptıktan sonra halaylarımızla, türkülerimizle doyasıya eğlendik. Pikniğimiz akşam saat 19:00’a kadar devam etti. Bizi yalnız bırakmayan bütün dostlarımıza teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.Tokat Kesk Şubeler Platformu Bahar Pikniğinde Üyeleriyle Biraraya Geldi (2)

Editör: Mustafa Işık