Haber: Mustafa Işık

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tokat İl Kadın Kolları Başkanı Uzm. Ecz. Hatice Hekimoğlu Yavuz, "Bir Çanta Bir Gelecek" sloganıyla yeni bir kampanyanın başladığını duyurdu. Yavuz, bu kampanya çerçevesinde ihtiyaç sahibi çocukların eğitim yılına daha mutlu ve eksiksiz başlamaları amacıyla kırtasiye çekleri ile birlikte kullanılmamış veya az kullanılmış çantaların toplanacağını belirtti.Hatice Hekimoğlu Yavuz, Chp Tokat Kadın Kolları Başkanı Oldu (1)

Kampanyanın amacının okul döneminin başlamasından önce ihtiyaç sahibi çocuklara gerekli okul malzemelerini temin etmek ve onlara destek olmak olduğunu belirten Uzm. Ecz. Hatice Hekimoğlu Yavuz konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi kadın kolları olarak elimizdeki kırtasiye çekleri ile birlikte sizlerden gelen kullanılmamış veya az kullanılmış çantalarımızı okul başlamadan önce ihtiyaç sahibi çocuklarımıza hediye edip onların yüzünü biraz da olsa güldürmek istiyoruz.” dedi.

Kampanyaya tüm halkı katılmaya davet eden Yavuz, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim hayatlarına küçük de olsa bir katkıda bulunmak ve onların yüzlerinde bir tebessüm oluşturmak istiyoruz. Bu anlamlı kampanyamıza herkesin katılımını bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Rektörden yeni öğrencilerine jest: Otogarda karşıladı, valizlerini taşıdı Rektörden yeni öğrencilerine jest: Otogarda karşıladı, valizlerini taşıdı

Kampanyaya katkıda bulunmak isteyen vatandaşların, kullanılmamış veya iyi durumdaki az kullanılmış okul çantalarını CHP Tokat İl Kadın Kolları’na teslim edebileceklerini hatırlatan Yavuz, toplanan çantalar ve kırtasiye çekleri, eğitim yılı başlamadan önce ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaklarını ifade etti.93192350 84Ec 442C 8Fff 1Aae7C7708C1

Editör: Mustafa Işık