15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen çalıştaya Rektör Danışmanı Prof. Dr. Uğur Akın, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Şenocak, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kır, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Doç. Dr. Özkan Çıkrıkçı yaptığı konuşmada, 30 Eylül Ulusal Psikolojik Danışmanlar gününü kutladı. Öğrencileri nitelikli bir şekilde yetiştirmeye gayret ettiklerini ifade eden Çıkrıkçı, katılımcılara teşekkür etti. Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kır yaptığı konuşmada, öğretmenlik mesleğinden ve kendi meslek hayatından bahsetti.

Survivor aşıkları  görkemli bir düğünle evlendi Survivor aşıkları görkemli bir düğünle evlendi

PDR’nin önemine vurgu yapan Kır, katılımcılara teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Şenocak yaptığı konuşmada, 30 Eylül Ulusal Psikolojik Danışmanlar gününü kutladı. Eğitim Fakültesi hakkında bilgiler aktaran Şenocak yapılan projelere değindi. Çalıştaya katkı sunanlara teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı. Konuşmalardan sonra Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi PDR Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tahsin İlhan “Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Alanının Dünü, Bugünü ve Yarını” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi. Akabinde çalıştay oturumları ile programa devam edildi.  
 

Editör: Elvan Mert