Tokat'ta feci  kaza!  10 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti! Tokat'ta feci  kaza!  10 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti!

Tokat Denetimli Serbestlik Müdürlüğünce eski hükümlülerin kendi işini kurma projelerine yönelik olarak 04.06.2024 tarihinde, Tokat  Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde İŞKUR proje semineri  düzenlendi. Gerçekleştirilen seminerde Tokat İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Ertuğrul Kıraç tarafından  “İŞKUR Başvuru süreci, proje yazımı” konuları anlatıldı. 

Tokat Denetimli Serbestlik Müdürlüğünce yapılan ön çalışma neticesinde kendi işini kurmak isteyen hükümlüler tespit edildi. Yapılan çalışmada eski hükümlülerin talepleri doğrultusunda kişiler kendi işini kurma projesi kapsamında başvuru önşartları içerinde yer alan kurs faaliyetlerine yönlendirildi. Bu kapsamda hayvancılık hibe desteği başvurusu yapmak isteyen 12 eski hükümlü için proje ön şartlarından olan Sürü Yönetimi Kursunun açılması ve eski hükümlülerin bu kursa katılması sağlandı.  
            Daha sonra kursa katılım sağlayan ve proje hazırlamak isteyen eski hükümlülere İŞKUR Tokat İl Müdürlüğü işbirliği ile proje eğitim semineri düzenlendi. Tokat Denetimli Serbestlik Müdürlüğü seminer salonunda gerçekleştirilen programa kendi işini kurmak isteyen 23 eski hükümlü katıldı. Seminer sunumunun ardından kişilerin soruları cevaplandırılarak  seminer programı sonlandırıldı.   
 

Editör: Elvan Mert