Haber: Mustafa Işık (Özel Haber)
İstanbul Küçükçekmece Tokat Bereketlispor Kulübü Başkanı Murat Erbek, Tokat Hürsöz’e özel açıklamalarda bulunarak İstanbul'daki Tokatlı gençlere yönelik önemli projelerini paylaştı. Erbek, kulüp olarak hem gençleri spora yönlendirmeyi hem de Tokat'ın kültürünü tanıtmayı amaçladıklarını belirtti.Tokat Bereketlispor Başkanı Murat Erbek'ten Tokatlı Gençlere Destek Sözü (2)

Erbek, “Öncelikle, İstanbul'daki Tokatlı gençlerimize sahip çıkmayı planlıyoruz. Beş ve altı yaşındaki gençleri A takımımıza kazandırmayı, onları futbola yönlendirip kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı hedefliyoruz. İkinci olarak, İstanbul'da Tokat'ın kültürünü ve bilincini tanıtmayı amaçlıyoruz. Bu yönde çift yönlü bir çalışma yapacağız.” dedi.

Başkan Erbek, yeni sezonda daha güçlü bir takım oluşturma hedefinde olduklarını ve Tokatlı futbolcuların ağırlıklı olduğu bir kadro ile çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Erbek, kulübe emeği geçen önceki başkanlara da teşekkürlerini sunarak şunları söyledi: “Sedat Yalçın, İsmail Polat ve Murat Alkın başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Diğer isimleri de saymak isterdim ancak hepsini burada anmak mümkün değil.” şeklinde konuştu.Tokat Bereketlispor Başkanı Murat Erbek'ten Tokatlı Gençlere Destek Sözü (3)

Özyeğin Üniversitesi Araştırma, İnovasyon ve Etkiden Sorumlu Rektör Yardımcılığı'na atama Özyeğin Üniversitesi Araştırma, İnovasyon ve Etkiden Sorumlu Rektör Yardımcılığı'na atama

Kulübün potansiyelinin yüksek olduğunu ve Tokatlı gençler için büyük bir fırsat sunduklarını vurgulayan Erbek, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’nin de destekleriyle yeni tesisler kazandırmayı umduklarını belirtti. Erbek, “Bu takım Tokat'ın futbol takımıdır ve Tokatlı gençlerin ve Tokat halkının tüm desteklerini maddi manevi bekliyoruz. Bir maça gelmek, sosyal medyada beğeni yapmak bile bizim için çok önemlidir. Herkesin desteğini bekliyoruz.” diyerek tüm Tokatlıları takıma destek olmaya çağırdı.

Editör: Mustafa Işık