Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) yemekhanelerinde rezervasyon ile yemek yeme dönemi başladı. Taşlıçiftlik Kampüsü'nde başlatılan bu uygulama ile personel ve öğrenciler öğle yemeklerini yemekhane rezervasyonu yaparak yiyebilecekler.

Yeni sistem, israfın önüne geçilmesi amacıyla uygulamaya alındı. Öğrenciler ve üniversite personeli, bir sonraki haftanın menüsünü inceleyerek rezervasyon yapabilecek ve sonrasında para yükleme işlemini gerçekleştirebilecekler. Taşlıçiftlik yerleşkesi dışında bulunan kampüslerde ise rezervasyon uygulaması için planlamalar sürerken, para yükleme işlemi online yapılabilecek.

Rektör Yılmaz: "Yeni Uygulama ile İsrafın Önüne Geçmek İstiyoruz"

Teknik Direktör Zıvalıoğlu: "Tokat ve Kırşehir Kardeş İller, İyi Bir Oyun İzleteceğiz" Teknik Direktör Zıvalıoğlu: "Tokat ve Kırşehir Kardeş İller, İyi Bir Oyun İzleteceğiz"

TOGÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, yeni uygulama ile kaynakların yerinde kullanılacağını belirtti. Yılmaz, "Artan personel ve öğrencilerimiz, öğle yemeği menüsünü önceden inceleyerek istediği günlere rezervasyon yapabilecek. Bu sayede israfın da önüne geçilecek. Her hafta çarşamba gününe kadar tüm öğrenci ve personelimiz, bir sonraki haftanın yemek listesini ilgili web sayfasından görebilecek ve istediği günlere rezervasyon yapabilecek. Böylece yemekhane sırası bekleme sorunu, uzun yemek kuyruklarının oluşması ve zaman kaybı ortadan kalkacak" dedi.

Yılmaz, açıklamasında personel ve öğrenci kartlarına online olarak para yükleneceğini de ifade ederek, talep edilen sayıda yemeğin yemekhanelerde çıkacağını, dolayısıyla yemeklerin tam sayıya göre yapılacağını belirtti. Üniversite kaynaklarının yerinde kullanılması gerektiğini vurgulayan Yılmaz, yeni sistemle birlikte yemekhane hizmetlerinde kalitenin de artacağını söyledi.

Yeni sisteme göre yemek rezervasyonu işlemleri sadece Taşlıçiftlik Yerleşkesi'nde bulunan yemekhaneler için yapılacak. Personel ve öğrenciler, bir sonraki haftanın menüsünü inceleyerek yemekhane rezervasyonu yaptıktan sonra ücret ödeyecek. Cuma gününe kadar ise yapmış oldukları yemek seçimini iptal edebilecek ve para iadesi alabilecekler. Bugün başlayan uygulama ile öğrenci ve üniversite personeli, önümüzdeki haftanın yemekhane işlemini yapabiliyor.

Whatsapp Image 2024 07 16 At 10.56.40 (1)Whatsapp Image 2024 07 16 At 10.56.40Whatsapp Image 2024 07 16 At 10.56.39 (1)Whatsapp Image 2024 07 16 At 10.56.39

Editör: Mustafa Işık