İŞKUR'dan engelli ve eski hükümlülere iş kurma desteği başladı! İŞKUR'dan engelli ve eski hükümlülere iş kurma desteği başladı!

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) Teknoloji Transfer Ofisi tarafından, proje bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Rektörlük binasında yapılan toplantıya Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mücahit Eğri ve Prof. Dr. Rasim Koçyiğit, Üniversite Genel Sekreteri Prof. Dr. Muhittin Demiray, Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Onur Saraçoğlu ve dekanlar katıldı.Whatsapp Image 2024 07 30 At 15.59.18Toplantıda, Doç. Dr. Onur Saraçoğlu tarafından üniversitenin yıllara göre proje performansları ve yeni çağrıya açılan projeler hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı. Saraçoğlu, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi tarafından yapılan TÜBİTAK proje sayılarının artmaya devam ettiğini belirterek, ilerleyen yıllarda yapılan etkinlik ve tanıtımlarla bu sayıların daha da artacağını ifade etti. Ayrıca, Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Onur Saraçoğlu, desteklerinden dolayı Prof. Dr. Fatih Yılmaz’a ve birim amirlerine teşekkür etti.

Prof. Dr. Fatih Yılmaz, birimlerle gerçekleştirilen bilgilendirme toplantılarına verdikleri önemi dile getirerek, Teknoloji Transfer Ofisi tarafından yapılan işlerin değerli olduğunu vurguladı. Üniversite olarak projeler üreten ve her açıdan yenilikçi adımlar içinde olan bir kurum olmaktan duydukları sevinci ifade eden Rektör Yılmaz, üniversitenin proje sayılarını ve çeşitliliğini artırmak için çalışmaların devam edeceğini belirtti.4C92Ea90 34E2 4A92 A528 B4D3Ab2323E7

Editör: Mustafa Işık