Haber-Foto: Mustafa Işık

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nde (TOGÜ) 2022 yılında kapılarını açan My Cafe, iki yıllık geçmişiyle öğrencilere adeta aile sıcaklığını hissettiren bir mekan haline geldi. Öğrenci dostu fiyatları ve sunduğu hizmetlerle kısa sürede dikkat çeken kafe, sunduğu imkanlarla üniversite çevresindeki diğer mekanlardan ayrışıyor.

Uygun Fiyatlar ve Zengin Menü Seçenekleri 
My Cafe’nin en önemli özelliklerinden biri, sunduğu uygun fiyatlar. Kafe, diğer mekanlara kıyasla yaklaşık %50 daha uygun fiyatlarla hizmet veriyor. Öğrencilerin bütçesini zorlamayan fiyatlarla geniş bir menü sunan My Cafe, özellikle fast food çeşitleriyle öne çıkıyor. Menüsünde menemen, sahanda yumurta, tost, pizza gibi yiyeceklerin yanı sıra sabahları taze gelen pastalarla da öğrencilerin ilgisini çekiyor.20240925 190151Sıcak Bir Ortamda Eğlenceli Vakit Geçirme Fırsatı 
Sadece yemek seçenekleriyle değil, sunduğu sosyal imkanlarla da öğrencilerin uğrak noktası haline gelen My Cafe, öğrencilere oyun oynama imkanı da sunuyor. Okey gibi popüler oyunların oynandığı kafe, öğrencilerin ders aralarında rahatlayabilecekleri ve keyifli vakit geçirebilecekleri bir ortam sağlıyor.

Tokat’ta öğrencilere yönelik Tokat Belediye Akademisi açıldı Tokat’ta öğrencilere yönelik Tokat Belediye Akademisi açıldı

My Cafe, sunduğu sıcak atmosfer, uygun fiyatlar ve öğrenci dostu hizmet anlayışıyla Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi öğrencileri için vazgeçilmez bir mekan olmaya devam ediyor. My Cafe Sahibi ve Yeşilyurt Çıkrık Mahalle Muhtarı Murat İşçi, Tokat Hürsöz muhabiri Mustafa Işık’a firması hakkında açıklamalarda bulundu.

İlk Kafe Deneyimi ve Aile Ortamı
2022 yılının Aralık ayında My Cafe’yi tamamen aktif hale getiren My Cafe Sahibi ve Yeşilyurt Çıkrık Mahalle Muhtarı Murat İşçi, ikinci yıllarını doldurduklarını ve üçüncü yıla girdiklerini belirtti. İşçi, "Şu ana kadar bir aksilik yaşamadık, her şey çok güzel gidiyor. Öğrencilerden aldığımız geri dönüşler çok olumlu. Kafe ortamımızı ‘aile gibi, huzurlu, rahatça gelip, rahatça gidebiliyoruz’ sözleriyle tanımlıyorlar.” dedi. Öğrenciler, kafenin samimi atmosferinden memnuniyetlerini dile getirirken, İşçi ve ekibinin gösterdiği sıcak karşılamanın kendilerini mutlu ettiğini vurguladı.20240925 172854Aile Ortamı ve Çalışma İlkeleri
Murat İşçi, kafenin en önemli önceliklerinden birinin aile ortamı yaratmak olduğunu söyledi. "Çalışanlarımızı işe alırken ilk koşulumuz buydu," diyen İşçi, öğrencilere en iyi hizmeti sunmanın ve onların memnuniyetini kazanmanın kafenin başarısındaki ana etken olduğunu belirtti. "Parası olmayan öğrencilere de yardımcı oluyoruz. ‘Dayı, bugün harçlığım yok’ diyenlere kapımız her zaman açık." şeklinde konuştu.

Kız Öğrencilerle İletişim ve Samimiyet
Özellikle kız öğrencilerle olan ilişkilerinde dikkatli ve saygılı bir tavır sergilediklerini belirten İşçi, bu samimi yaklaşımın ilişkilerini güçlendirdiğini ve bu durumun meyvelerini topladıklarını ifade etti.20240925 172815

Öğrenci Dostu Fiyatlar ve Hizmet Anlayışı
My Cafe’nin, diğer mekanlara göre yaklaşık %50 daha uygun fiyat sunduğunu belirten Murat İşçi, öğrencilere yönelik bir yer olarak hizmet verdiklerinin altını çizdi. "Fiyatlarımızı öğrencilerin maddi durumlarına göre belirledik. Şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadık." dedi. İş yerinde çalışanlara da özel bir talimat veren İşçi, "Telefon kullanmayalım. Ama arayan annenizse, mutlaka cevap verin. O telefon son telefon olabilir." diyerek çalışanlarına aile bağlarının önemini hatırlattı.

Rektör ve Yetkililerden Destek Talebi
Murat İşçi, kafenin konumu nedeniyle yeterince bilinmediğini ve bu konuda üniversite yetkililerinden destek beklediklerini söyledi. "El ilanı dağıtmak istedik ama izin alamadık. Öğrencilere el altından ilan veriyoruz. Yetkililerden buradaki sosyal alanın duyurulması için pankart asmamıza izin verilmesini rica ediyoruz." diyerek destek talebinde bulundu.

Öğrencilere Son Mesaj
Yeni sezon öncesi öğrencilere seslenen Murat İşçi, "Burada kendilerini evlerinde gibi hissedebilirler. Para değil, insan kazanmak önceliğimiz. Her konuda yardımcı oluruz." dedi. Yetkililerden de sosyal alanın duyurulması ve öğrencilerin daha kolay ulaşabilmesi için dolmuşların üniversite içinde ücretsiz olmasını talep ederek sözlerini tamamladı.

20240925 17274220240925 17290720240925 17293420240925 17300920240925 19010920240925 190119

Editör: Mustafa Işık